Nokia 500 na Slovensku

Po istom čase robíme výnimku a upozorňujeme aj na zaujímavé príslušenstvo, ktoré sa dostalo na náš trh. V slovenských obchodoch sa totiž objavila navigácia od Nokie.

Nokia 500 (nástupca Nokie 330) nie je telefón (ani smartfón), ale jednoducho iba navigačné zariadenie s niekoľkými zábavnými funkciami. V tele pracuje 400 MHz procesor Samsung a operačným systémom je Windows CE 5.0. GPS prijímač je pomerne známy: SiRF StarIII LPr. Displej má uhlopriečku takmer 11 cm. Nokia 500 umožňuje prehrávanie hudby, prezeranie obrázkov a videí. Spojte ju s telefónom pomocou Bluetooth, a môžete tak aute nahlas telefonovať. Nokia 500 má tiež zabudovaný FM vysielač pre počúvanie pokynov aj hudby z reproduktorov autorádia. Funkcia text-to-speech ktorá číta názvy ulíc. Bonusom je 3,5 mm konektor a podpora SD kariet do kapacity až 16 GB.

- hudobný prehrávač (MP3, WMA, AAC, eAAC+)

- videoprehrávač (MPEG4, 3GP, WMV)

- prehliadač fotografií (JPEG, BMP, GIF, PNG)

Obsah predajného balenia: prístroj PD-14, mobilný držiak CR-91, univerzálny držiak HH-12, dátový USB kábel DKE-2, pamäťová karta MU-39, nabíjačka do auta DC-10, rozšírenie pre pamäťovú kartu typu miniSD, puzdro CP-213, DVD ROM so záložným softvérom a používateľskou príručkou, stručný sprievodca

Nokia 330 a Nokia 500

Dostupné info: Nokia.sk

Orientačná cena: 10 990 Sk (Epicentrum)

Diskusia k článku:

Začať diskusiu