O2: vianočné bonusy ku paušálom Pre mňa predstavené

Tlačová správa:

Bratislava, 28. novembra 2007 - Len 1 Sk s DPH zaplatia zákazníci za každú druhú minútu hovoru po prevolaní voľných minút, ak využijú ešte bohatšiu vianočnú nádielku paušálov O2 Pre mňa. Naviac, za každý druhý mesačný poplatok zaplatia títo zákazníci iba 1 Sk s DPH tak ako doposiaľ. Špeciálna cena 1 Sk s DPH za každú druhú minútu hovoru na účastnícke čísla do všetkých sietí v SR nad rámec paušálu platí od 3. decembra do konca roka 2007. Zázračné Vianoce s O2 tak prinášajú výhody naozaj všetkým bez ohľadu na to, komu, kedy a ako dlho telefonujú.

„S vianočnými paušálmi O2 Pre mňa získavajú naši zákazníci vysoko hodnotný balík služieb. Naša ponuka zároveň znamená pre zákazníka skutočnú úsporu, zatiaľ čo konkurencia ponúka iba voľné minúty alebo výhody obmedzené časom či sieťou,“ uviedol výkonný riaditeľ pre marketing spoločnosti Telefónica O2 Slovakia Patrick Krueckeberg.

Zázračnú vianočnú nádielku v podobe obohatenej akčnej ponuky využijú všetci zákazníci, ktorí si do konca decembra kúpia niektorý z paušálov O2 Pre mňa.

Tí, ktorí si nekúpia dotovaný telefón, budú mať až 24 mesiacov každú druhú minútu telefonovania nad rámec voľných minút len za 1 Sk s DPH. Zároveň získajú až 12 mesačných paušálov len za 1 Sk s DPH. Pritom zmluvná viazanosť je v takomto prípade len 12 mesiacov.

Zákazníci, ktorí si pri kúpe paušálu vyberú aj niektorý z dotovaných telefónov, budú môcť využiť výhodu každej druhej minúty za 1 Sk s DPH až po dobu 12 mesiacov a k tomu získajú až 6 mesačných paušálov len za 1 Sk s DPH. Zmluvná viazanosť pre týchto zákazníkov je 24 mesiacov.

Okrem predplatených minút a výhod, ktoré obohatená vianočná akcia prináša, môžu zákazníci paušálov O2 Pre mňa posielať SMS aj MMS za jednotnú cenu na účastnícke čísla do všetkých sietí na Slovensku aj v zahraničí. Súčasťou paušálu O2 Pre mňa je tiež bezplatný balík služieb, ktorý obsahuje CLIP, CLIR, bezplatnú aktiváciu obrazových správ MMS, dátových prenosov GPRS a taktiež aktiváciu roamingu bez depozitu. Aktualizovaný zoznam roamingových partnerov sa nachádza na stránke www.sk.o2.com.

Program O2 Pre mňa si môžu zákazníci kúpiť cez tieto predajné kanály:

- internetový O2 Shop na adrese www.o2shop.sk;

- značkové O2 predajne;

- široká distribučná sieť partnerských predajní po celom Slovensku;

- bezplatná linka 0800 02 02 02.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu