Orange: vyhrajte jeden z 54 mercedesov

Tlačová správa:

Bratislava, 19. novembra 2007 – Tohtoročnú mimoriadne štedrú vianočnú ponuku korunuje Orange opäť fantastickým vianočným prekvapením. Od 19. novembra získajú tí zákazníci, ktorí využili niektorú z vianočných akciových ponúk, v rámci veľkej žrebovacej hry jeden z 54 štýlových Mercedesov.

Mercedesmi typu B odmeňuje Orange svojich verných zákazníkov. Majiteľom štýlového Mercedesu typu B sa každý deň stane jeden zo súčasných zákazníkov Orangeu, ktorí v predchádzajúci deň podpíšu Dodatok k Zmluve o pripojení k vybranému hlasovému alebo SMS mesačnému programu, prípadne k Mobilnému Orange Internetu. Mercedes typu A môže každý deň vyhrať jeden z nových zákazníkov hlasových, dátových alebo služieb Orange Doma, ako aj zákazníci služby Prima a Orange Click, ktorí prejdú na paušál a Dodatok k zmluve podpíšu v predchá­dzajúci deň.

Šanca na výhru je veľmi vysoká, pretože Orange žrebuje od 20. novembra do 20. decembra každý pracovný deň až dve autá. Každý pondelok budú vždy vyžrebovaní až štyria šťastlivci. Dva Mercedesy získajú zákazníci, ktorí svoj Dodatok k zmluve podpísali v piatok a ďalšie dva zákazníci, ktorí Dodatok podpísali počas víkendu. Výhercov bude Orange kontaktovať každý pracovný deň telefonicky aj písomne a ich mená budú zverejnené na internetovej stránke www.orange.sk a na predajných miestach. Mená výhercov budú oznámené aj vo vysielaní Rádia Expres.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu