Orange: internet bez hraníc - kombinácia optiky a mobilného internetu

Tlačová správa:

Bratislava, 16. november 2007 – Orange prináša internet bez hraníc – prvý balík internetového pripojenia svojho druhu na Slovensku. Kombinácia Fibernetu a Mobilného Orange Internetu v jednom umožní zákazníkom Orangeu surfovať na internete za výhodnú cenu kedykoľvek a kdekoľvek - nielen doma, ale aj na cestách.

Zákazníci, ktorí majú aktívny Fibernet úrovne Klasik alebo Premium, môžu získať k Fibernetu Mobilný Orange Internet Nonstop za zvýhodnených podmienok s mesačným predplateným objemom dát 2 000 MB len za 356 Sk s DPH. Za zvýhodnenú cenu tak získajú dva internetové balíky, čo im umožní byť pripojený k internetu kdekoľvek a kedykoľvek. Doma si môžu užívať pripojenie s rýchlosťami 30 alebo 60 Mbit/s vďaka optickej prípojke, kým na cestách nestratia kontakt so zábavou, informáciami a blízkymi vďaka mobilnému pripojeniu s rýchlosťou do 3,6 Mbit/s pri sťahovaní (HSDPA) a 1,46 Mbit/s pri odosielaní dát (HSUPA).

Fibernet je dostupný v tých lokalitách, ktoré Orange pokryl svojou optickou sieťou najnovšej generácie. V súčasnosti je pokrytých vyše 130 000 domácností v 8 mestách Slovenska, do konca roka by mala byť optická sieť Orangeu dostupná pre takmer 200 tisíc domácností v 11 mestách.

Mobilný Orange Internet je dostupný na celom území Slovenska, z toho pre viac ako 3 milióny obyvateľov vo viac ako 130 mestách s rýchlosťou pripojenia do 3,6 Mbit/s pre sťahovanie a 1,46 Mbit/s pre odosielanie dát.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu