Orange: balík služieb VIP all inclusive

Tlačová správa:

Bratislava, 16. november 2007 – Exkluzívny balík všetkých služieb, ktoré náročnému zákazníkovi pokryjú nároky na mobilnú komunikáciu – to je špeciálny Balík VIP all inclusive od Orangeu. V Balíku sú zahrnuté predplatené minúty na volania do všetkých mobilných a pevných národných sietí i sietí krajín Európskej únie, bezplatné volania v silnej prevádzke do siete Orange od 1. sekundy, mobilný internet, ako aj možnosť volať a prijímať hovory v EÚ s 25 % zľavou v porovnaní so štandardným cenníkom. K Balíku VIP all inclusive ponúka Orange aj exkluzívne mobilné telefóny a notebooky za zvýhodnenú cenu.

S Balíkom VIP all inclusive, získajú zákazníci Orangeu 600 preplatených minút mesačne na volania do všetkých mobilných aj pevných sietí na Slovensku a aj do krajín Európskej únie, 2000 minút mesačne na volania v sieti Orange Slovensko v silnej prevádzke, ktoré je možné využívať už od prvej sekundy, Mobilný Orange Internet Nonstop aj s modemom za 1 Sk a Európsky roaming, s ktorým zákazník získa zľavu 25 % na prichádzajúce aj odchádzajúce hovory v rámci EÚ. Súčasťou Balíka Orange VIP all inclusive sú tiež všetky doterajšie benefity určené pre VIP zákazníkov ako skrátenia záväzku z 24 na 18 mesiacov, výmena SIM karty v prípade straty alebo odcudzenia, služba CLIP zdarma, Podrobný rozpis hovorov v elektronickej forme, informácia o spotrebe a výške poslednej faktúry cez SMS a bezplatné volania na Zákaznícku linku 905 a čísla začínajúce na 0908 00.

Okrem toho má zákazník možnosť vybrať si zariadenia z ponuky notebookov s luxusným dizajnom za zvýhodnenú cenu - Asus U3S, ASUS LAMBORGHINI VX2S a Asus S6 v koženom prevedení, a z ponuky exkluzívnych telefónov – LG Prada a Nokia 8600 Luna dostupných výhradne k Balíku VIP all inclusive. V polovici decembra pribudne k ponuke exkluzívnych telefónov aj Motorola RAZR2 V8 LE. Zákazník si môže vybrať zariadenia aj zo štandardnej ponuky notebookov a akciových telefónov.

Mesačný poplatok za Balík VIP all inclusive je 3 590 Sk s DPH. Podmienkou aktivácie Balíka je uzavretie dvoch akciových dodatkov na 24 mesiacov, na hlasovú a dátovú SIM kartu. Skrátenie záväzku z 24 na 18 mesiacov sa týka iba hlasového účastníckeho programu a je podmienené nepretržitým využívaním Balíka VIP all inclusive

Ponuka Balíka VIP all inclusive je časovo obmedzená a platí do 20.1. 2008. Ponuka telefónov a notebookov platí do 20.1. 2008 alebo do vyčerpania zásob.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu