Orange: vianočná akcia pre Click - telefón ku kreditu 2 221 Sk za korunu

Tlačová správa:

Bratislava, 15. november 2007 – Kredit 199 Sk za 99 Sk alebo balík Orange Click štart za 2 222 Sk s kreditom 2 221 Sk a mobilným telefónom len za korunu - to je vianočná ponuka Orangeu pre zákazníkov predplatenej karty Orange Click.

Štartovací balík Orange Click štart s kreditom 199 korún môžu zákazníci teraz získať len za 99 Sk s DPH. Pre tých, ktorí chcú štartovací balík aj s mobilným telefónom za výhodnú cenu, Orange ponúka balík Orange Click štart za 2 222 Sk s kreditom 2 221 Sk a skvelým telefónom LG KG110 len za 1 Sk. Štartovací balík Orange Click štart obsahuje službu CLIP na 30 dní.

Predplatená karta Orange Click je jediná predplatená služba svojho druhu na slovenskom trhu. Okrem výhodnej hlasovej a dátovej komunikácie ponúka pohodlnú správu a online aktiváciu služieb prostredníctvom vlastnej webovej služby www.orangeclick.sk. Svoju komunikáciu tak majú „clickeri“ vždy plne pod kontrolou. Je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí uprednostňujú výhodnú mobilnú komunikáciu bez zmlúv a faktúr a chcú byť súčasťou neustále rastúcej komunity „clickerov“, ktorí medzi sebou komunikujú ešte výhodnejšie a za bezkonkurenčné ceny. Orange Click kombinuje existujúce výhody predplatenej služby - s riadením komunikácie cez web. Orange Click prináša zákazníkom výhodné ceny za odosielanie správ z SMS brány ako aj mobilu, zvýhodnené ceny za komunikáciu s ostatnými zákazníkmi služby Orange Click a výhodnú jednotnú cenu za hovory a SMS do všetkých národných sietí SR.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu