T-Mobile: dvojnásobný kredit pre Fix až 20 mesiacov

Tlačová správa:

Bratislava, 1. november 2007 – T-Mobile pripravil špeciálnu vianočnú akciu aj pre záujemcov o programy Fix. Každý nový zákazník môže k svojmu programu získať extra kredit až do 10 000 Sk na volanie a SMS-kovanie do všetkých sietí.

T-Mobile rozširuje svoju vianočnú akciovú ponuku aj na programy Fix a ponúka ich s mimoriadnym zvýhodnením.

Ak si zákazník aktivuje program Fix 500 Sk, každý mesiac od T-Mobilu získa kredit navyše až 500 Sk na volania a SMS-ky do všetkých sietí, a to počas 20-tich mesiacov. Spolu tak získa kredit navyše až 10 000 Sk.

V prípade, že si zákazník vyberie program Fix 300 Sk, mesačne získa kredit navyše vo výške 300 Sk, a to počas prvých 12 mesiacov. Spolu tak bude môcť na volanie či SMS-kovanie do všetkých sietí využiť kredit navyše v hodnote 3 600 Sk.

Zákazník si k programu Fix môže vybrať aj zo širokej vianočnej ponuky akciových telefónov od 1 Sk.

Akcia trvá od 2. novembra do 31. decembra 2007 a platí pre všetkých zákazníkov, ktorí podpíšu Dodatok k zmluve na 24 mesiacov. Kredit navyše podľa tejto ponuky je bonusový kredit.

O programoch Fix

Fix 300 Sk a Fix 500 Sk sú špeciálnym druhom programov, pri ktorých zákazník čerpá z kreditu podobne ako na predplatenej karte Easy, využíva však výhodnejšie ceny hovorov a SMS správ. Podmienkou pre využívanie programu Fix je pravidelné mesačné dobíjanie kreditu minimálne v stanovej výške programu. Zákazník má k dispozícii aj vybrané Easy služby (napríklad Easy Bonus a Easy Duo). Nevyčerpaný kredit sa presúva do ďalších mesiacov. Programy Fix s jednotnými cenami hovorov a SMS správ do všetkých sietí sú ideálnou voľbou pre všetkých zákazníkov s predplatenou kartou.

Poznámka redakcie: Nezabúdajte na 30-sekundovú tarifikáciu hovorov z programu Fix! Je zaujímavé, že na túto nevýhodu T-Mobile v charakteristike programu Fix neupozornil.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu