T-Mobile: rozšírenie akcie na Rýchly internet

Začalo to akciou T-Mobile: Rýchly internet na pol roka zadarmo a pokračuje to 9 akciovými mesiacmi pri trojročnej viazanosti.

Tlačová správa:

Každý zákazník s aktívnym mesačným programom služieb 55Viac, Relax 60, Podnikateľ 90 alebo vyšším, ktorý si v čase od 25. októbra do 31. decembra 2007 aktivuje službu Rýchly internet s viazanosťou na 36 mesiacov, získa ešte výhodnejší benefit - zľavu z mesačného poplatku vo výške 712,80 Sk s DPH na prvých 9 mesiacov využívania služby.

Ponuka sa vzťahuje aj na zákazníkov bez hlasového programu, ktorí si zakúpia počítač alebo notebook a zároveň aktivujú službu Rýchly internet s viazanosťou na 36 mesiacov. Notebook či počítač k Rýchlemu internetu si zákazník môže vybrať nielen vo firemných predajniach T-Mobilu, ale aj vo viac ako 200 predajných miestach spoločností SHARK Computers, a.s., FaxCOPY, a.s., v predajnej sieti EURONICS SK, a.s., v predajnej sieti Digipro spoločnosti BGS LEVI Slovakia, a.s., a v predajnej sieti Comfor spoločnosti AT Computers, a.s

Vďaka tejto rozšírenej vianočnej ponuke môže zákazník využívať program Rýchly internet 2 prvých 9 mesiacov úplne zadarmo.

Pôvodná ponuka (zľava 712,80 Sk s DPH na prvých 6 mesiacov využívania služby pri 24 mesačnej zmluvnej viazanosti) ostáva naďalej v platnosti.

Spolu s Rýchlym internetom so špeciálnou zľavou na 9 alebo 6 mesiacov získa zákazník:

- koncové zariadenia Flash-OFDM alebo dátové zariadenia GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA pri aktivácii ktoréhokoľvek programu (Rýchly internet 2/10/20) len za 1 Sk

- prístup na skutočný internet a e-mailovú schránku vo svojom mobile prostredníctvom služby web'n'walk bezplatne (v prípade, že zákazník má aktívny hlasový paušál)

- službu MobilMail Extra s SMS notifikáciou bezplatne

- možnosť posielať SMS správy z počítača do siete T-Mobile Slovensko len za 1 Sk (cez aplikáciu PC Messenger)

Aj vďaka týmto benefitom je vianočná ponuka T-Mobilu na službu Rýchly internet najvýhodnejšou ponukou na trhu.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu