T-Mobile: Rýchly internet na pol roka zadarmo

T-Mobile pre svojich zákazníkov pripravil ďalšiu akciu na Rýchly internet.

Všetky Novinky venované Rýchlemu internetu nájdete v sekcii Vyhľadávanie.

Tlačová správa:

Bratislava, 18. október 2007 – T-Mobile pripravil pre záujemcov o Rýchly internet aj tento rok výhodnú vianočnú ponuku. Počas prvých šiestich mesiacov môžu zákazníci využívať program Rýchly internet 2 zadarmo alebo si uplatniť výraznú zľavu na programy Rýchly internet 10 a 20.

Aj tento rok ponúka T-Mobile v predvianočnom období Rýchly internet so špeciálnou zľavou 713 Sk s DPH na prvých šesť mesiacov využívania služby. Túto zľavu získa každý zákazník, ktorý si v období od 18. októbra do 31. decembra 2007 aktivuje niektorý z programov služby Rýchly internet na obdobie 24 mesiacov.

Akciu môžu využiť zákazníci, ktorí majú aktivovaný mesačný program od 55Viac / Relax 60 / Podnikateľ 90 a vyššie, alebo si v zakúpia notebook či počítač vo firemných predajniach T-Mobilu. Túto ponuku môžu využiť aj zákazníci pri zakúpení notebooku alebo počítača vo viac ako 200 predajných miestach týchto spoločností: SHARK Computers, a.s., FaxCOPY, a.s., v predajnej sieti EURONICS SK, a.s., v predajnej sieti Digipro spoločnosti BGS LEVI Slovakia, a.s., a v predajnej sieti Comfor spoločnosti AT Computers, a.s.

Každý zákazník, ktorý využije túto akciu, ušetrí až 4 277 Sk s DPH.

Ak si zákazník vyberie program Rýchly internet 2, bude ho využívať počas prvých

6 mesiacov úplne zadarmo. Po tomto období mu bude za program účtovaná štandardná cena 713 Sk s DPH.

Rýchly internet 2

akciová cena (1. - 6. mesiac): 0 Sk s DPH mesačne

štandardná cena (od 7. mesiaca): 713 Sk s DPH mesačne

Rýchly internet 10

akciová cena (1. - 6. mesiac): 476 Sk s DPH mesačne

štandardná cena (od 7. mesiaca): 1 189 Sk s DPH mesačne

Rýchly internet 20

akciová cena (1. - 6. mesiac): 1 547 Sk s DPH mesačne

štandardná cena (od 7. mesiaca): 2 260 Sk s DPH mesačne

T-Mobile ponúka možnosť využiť túto akciu aj zákazníkom, ktorí v T-Mobile nemajú aktivovaný mesačný program. Stačí, aby si v T-Mobile k Rýchlemu internetu zakúpili počítač alebo notebook na splátky s akontáciou od 1 Sk či v hotovosti, a zľavu na mesačný poplatok na prvých šesť mesiacov získajú aj oni.

T-Mobile ponúka zákazníkom k službe Rýchly internet značkové notebooky už od 16 990 Sk (s DPH) a výhodné splátkové podmienky (RPMN - ročná percentuálna miera nákladov, nepresahuje 10,00 %).

Spolu s akciovou cenou programu na prvých šesť mesiacov získajú zákazníci aj modem alebo dátovú kartu za akciovú cenu 1 Sk s DPH ku ktorémukoľvek z trojice programov služby Rýchly internet.

Táto ponuka platí pre zákazníkov, ktorí si aktivujú Rýchly internet pre využívanie v sieti Flash-OFDM, ako aj pre zákazníkov so záujmom surfovať s Rýchlym internetom v sieťach GPRS/EDGE a UMTS/HSDPA.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu