Ochráňte svoj displej: Fólia Screenprotector.sk (reklama)

Displej mobilného telefónu je stále vystavený veľkému riziku poškodenia rôznymi škrabancami. Doprajte mu kvalitnú ochranu fóliu Screenprotector.sk.

Súčasným trendom výrobcov je snaha poskytnúť čo najväčší farebný displej. V dobe, keď mobilné telefóny získali funkcie hudobných prehrávačov a kompaktných fotoaparátov, je veľký displej neoddeliteľnou súčasťou každého multimediálneho mobilu. Priamo úmerne s nárastom veľkosti rastie aj riziko jeho mechanického poškodenia. Akým spôsobom môžeme stále väčšie a väčšie displeje náchylné na poškriabanie ochrániť? Ideálnou možnosťou môže byť ochranná fólia screenprotector.sk.

Ďaľším dôvodom, prečo si vybrať nenápadnú ochrannú fóliu, je eliminácia zásahu do dizajnu mobilného telefónu. Mobil sa stáva výrazným módnym doplnkom, rovnako ako hodinky. Obľuba rôznych plastových ochranných obalov, které sú síce maximálne funkčné, ale stopercentne dokážu pokaziť dizajn telefónu, postupne klesá. Nanesená fólia je naopak prakticky neviditeľná.


GSM Screenprotector * FOTO Screenprotector * PDA Screenprotector * NAVI Screenprotector

Balenie

Výrobca ponúka presne narezané fólie pre väčšinu mobilných telefónov. Pokiaľ nenájdete svoj telefón v zozname, môžete použiť univerzálnu veľkosť. Tú si potom jednoducho narežete presne podľa veľkosti a tvaru displeja vášho zariadenia. Po otvorení na vás čaká jedno veľmi milé prekvapenie. Aj keď to výrobca fólií na obale nikde neuvádza, v balení nájdeme až dva kusy fólie Screenprotector (neplatí pre univerzálne balenie). Pokiaľ sa vám náhodou stane, že sa nepodarí fóliu na prvýkrát nalepiť, nebuďte sklamaní. K dispozícii budete mať ešte jeden pokus.

Aplikácia

Vďaka lepiacej vrstve priľne fólia veľmi rýchlo k displeju. Ideálny spôsob nalepenia je podrobne popísaný na zadnej strane balenia. Ilustračné obrázky nie sú potrebné, návod je napísaný veľmi jednoducho a výstižne. S aplikáciou fólie by nemal mať problém ani úplný nováčik. Pri odlepovaní fólie si hlavne musíte dať pozor, aby sa na lepiacu vrstvu nedostali odtlačky prstov. Pri nalepovaní fólie na displej sa odporúča použiť platobnú kartu, ktorou postupne vytlačíte drobné vzduchové bublinky. Pokiaľ vám aj nejaké bublinky medzi fóliou a displejom zostanú, nie je dôvod ju strhávať. Aj malé bublinky v priebehu pár dní samé zmiznú.

Používanie

Fólia je úplne priesvitná a na prvý pohľad nie je na displeji telefónu viditeľná. Poteší aj to, že screenprotector zlepšuje kontrast displeja. Čitateľnosť displeja je lepšia s fóliou ako bez nej. Najčastejšie trpí displej telefónu vo vrecku spolu s mincami alebo kľúčmi, či v dámskych kabelkách. V týchto situáciách si dokáže fólia hravo poradiť a na displeji neuvidíte ani škrabanec.

Fólie screenprotector.sk patria k najlepšiemu, čo sa dá na našom trhu kúpiť. Vďaka veľmi dobrým vlastnostiam a výhodnej cene dokáže hravo konkurovať tradičným výrobcom ochranných fólií.

*V ponuke firmy Screenprotector.sk sa objavila nová ochranná fólia pre dotykové displeje GPS zariadení - NAVI Screenprotector*

Diskusia pod článkom je v prípade reklamných článkov blokovaná.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu