Orange: Paušál 0 Sk znovu v ponuke

K paušálu 0 Sk bezplatné volania na dva roky

a mobilný telefón ako darček

Tlačová správa:

Bratislava, 6. september 2007 – Orange prináša svojim zákazníkom mesačných paušálov výnimočnú možnosť, ako komunikovať so svojimi blízkymi koľko len chcú, až dva roky úplne zdarma a bez mesačných poplatkov. Len v Orangei môžu milovanej osobe aktivovať Paušál 0 Sk, volať naň zo svojho paušálu dva roky zadarmo a užívať si jeho ďalšie výhody. Navyše k tomu všetkému získajú skvelý mobilný telefón ako darček.

Všetci zákazníci, ktorí od 7. septembra uzatvoria alebo predĺžia zmluvu na niektorý z paušálov 50+SMS a vyšší, si zároveň môžu aktivovať výhodný Paušál 0 Sk, na ktorý budú môcť zo svojho paušálu dva roky volať zadarmo 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Za nový paušál nebudú platiť žiadne mesačné poplatky a automaticky k nemu ako darček od Orangeu získajú mobilný telefón Sony Ericsson J120i.

Bezplatné volania na Paušál 0 Sk budú mať zákazníci Orangeu k dispozícii po prečerpaní predplatených, prenesených, doplnkových, Oddychových a Víkendových minút.

Na Paušál 0 Sk majú nárok zákazníci s Paušálom 50+SMS a vyšším (vrátane Super paušálov), ktorí do 30.9.2007 uzatvoria akciový Dodatok k Zmluve o pripojení na 24 mesiacov.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu