Nokia Ovi: nová multimediálna služba dostupná cez internet

Nokia predstavila službu Ovi, ktorá uživateľom ponúkne široký výber hudby a hier, ktoré si budú môcť zakúpiť cez internet.

Tlačová správa:

Londýn, 29. 8. 2007 - Nokia predstavila Ovi, novú službu dostupnú cez internet. Predstavením služby Ovi Nokia rozširuje svoju ponuku internetových služieb.

Ovi (po fínsky "dvere") umožňuje uživateľom jednoduchý prístup k ich obľúbenej hudbe a hrám.

Nokia, ako časť Ovi, predstavila Nokia Music Store a N-Gage Games, dve služby, ktoré umožnia uživateľom objavovať, skúšať a kupovať hudbu a hry zo širokej ponuky tvorcov a vydavateľov, ktorá bude obahovať aj exkluzívny obsah, ktorý nenájdete nikde inde. Ovi zastrešuje aj službu Nokia Maps, navigačnú službu, ktorá ponúka mapy, plány miest a veľa ďalšieho pre čo najefektívnejšie využitie Vášho mobilného telefónu. Nokia už čoskoro prinesie ďalšie služby, ktoré budú spadať pod službu Ovi, dotupné cez internet.

Ovi je brána do internetových služieb spoločnsti Nokia zahrňujúca Nokia Music Store, Nokia Maps a Nokia N-Gage Games. Svoje obľúbené hry alebo hudby si môžete stiahnuť priamo do Vášho mobilného telefónu Nokia, aebo do Vášho osobného počítača. Plnohodnotné spustenie stránky Ovi.com v anglickom jazyku je naplánované na štvrtý kvartál 2007 a v prvom polroku 2008 budú pribúdať nové možnosti a jazyky.

Nokia Music Store - svetová hudba vo Vašom vrecku

Nokia Music Store ponúka milióny skladieb vynikajúcich umelcov z celého sveta. Obchod je možné navštíviť z Vášho počítača, alebo priamo z Vášho mobilného telefónu Nokia. Prehliadajte zoznam nových skladieb, objednajte si čo sa Vám páči, alebo pridajte skladbu do Vášho osobného zoznamu a stiahnite si ju neskôr.

Nokia Music Store Vám ponúka vypočuť si plnú skladbu a potom sa môžte slobodne rozhodnúť, či si ju zakúpite, alebo nie. Obchod v kľúčových európskych krajinách začne fungovať od jesene, do celej Európy a Ázie sa rozšíri v nasledujúcich mesiacoch. V Európe bude jedna skladba stáť 1 euro, cena albumov sa bude pohybovať od 10 euro.

N-Gage Games - skutočný zážitok z mobilného hrania

N-Gage Games ponúka jednoduchý spôspb vyhľadania, vyskúšania a zakúpenia vynikajúcich hier priamo z Vášho mobilného telefónu Nokia. Z Vášho mobilu si môžete vyskúšat množstvo nových dostupných hier, spojiť sa s Vašimi priateľmi, alebo čítať recenzie. Nakupovanie hier je jednoduché. Hru si zakúpite pomocou kredinej karty, alebo Vám suma bude pripočítaná ku mesačnej faktúre za telefón. Služba by mal byť prístupná od novembra 2007.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu