Orange: zjednodušenie cenníka roamingových hovorov

Bratislava, 29. august 2007 – Telefonovanie v roamingu bude pre zákazníkov Orangeu od 30. augusta ešte výhodnejšie. Okrem zníženia cien Orange výrazne zjednodušuje aj roamingový cenník pre paušály aj predplatené služby. Nový cenník zvýhodňuje aj špeciálne roamingové tarify Super roaming a Európsky roaming, s ktorými je možné telefonovať a príjmať hovory v zahraničí za ešte nižšie ceny.

Orange Slovensko oddnes celoplošne mení a zjednodušuje ceny roamingových hovorov svojich zákazníkov. Všetky krajiny, z ktorých môžu zákazníci telefonovať alebo príjmať hovory v roamingu, sú rozdelené do štyroch zón, pričom pre každú zónu platí jednotná cena. Nové ceny odchádzajúcich a prichádzajúcich hovorov v roamingu uvádza nasledovná tabuľka:

Zóna 1 - EÚ, Orange Švajčiarsko

odchádzajúci hovor: 19,60 Sk / min. s DPH

prichádzajúci hovor: 9,60 Sk / min. s DPH

Zóna 2 - Chorvátsko a ostatné siete Švajčiarska

odchádzajúci hovor: 46,40 Sk / min. s DPH

prichádzajúci hovor: 28,40 Sk / min. s DPH

Zóna 2 - ostatná Európa, vybrané dovolenkové krajiny, USA

odchádzajúci hovor: 82,10 Sk / min. s DPH

prichádzajúci hovor: 28,40 Sk / min. s DPH

Zóna 3 - ostatné krajiny sveta a Rusko

odchádzajúci hovor: 117,80 Sk / min. s DPH

prichádzajúci hovor: 28,40 Sk / min. s DPH

Zóna 4 - satelitné siete

odchádzajúci hovor: 117,80 / min. s DPH

prichádzajúci hovor: 75 Sk / min. s DPH

Poznámka: Odchádzajúce hovory v rámci krajiny danej zóny, na Slovensko a do krajín EÚ.

Orange zároveň predlžuje ponuku služby Super roaming, s ktorou je možné príjmať hovory v zahraničí za výrazne výhodnejšie ceny než určuje nová eurotarifa. Pri aktivácii Super roamingu získajú zákazníci vybraných účastníckych programov za mesačný poplatok 113 Sk s DPH 50 predplatených minút prichádzajúcich hovorov v roamingu. Tie je možné využiť každý deň medzi 13.00 – 17.00 hod. stredoeurópskeho času vo všetkých sieťach krajín Európskej únie, Švajčiarska, Chorvátska, Čiernej hory, Turecka, Egypta a Tuniska. Cena hovoru v rámci balíka je len 2,30 Sk s DPH/min. Po prevolaní predplatených minút a mimo vyhradeného času bude zákazník v krajinách EÚ a vo Švajčiarsku prijímať hovory za 9,60 Sk s DPH. V prípade Chorvátska, Čiernej hory, Turecka, Egypta a Tuniska bude cena za minútu prijatého hovoru 17,70 Sk s DPH. Ponuka služby Super roaming platí do 31.12.2007.

Okrem tejto ponuky majú zákazníci Orangeu naďalej možnosť získať 25 % zľavu na odchádzajúce a prichádzajúce hovory vo všetkých sieťach Európskej únie ako aj v sieti Orange Švajčiarsko. Orange totiž až do 31.12.2007 predlžuje ponuku aj služby Európsky roaming. Po zavedení novej eurotarify a uplatnení dodatočnej zľavy je v rámci tejto služby cena za odchádzajúci hovor 14,70 Sk s DPH a za prichádzajúci hovor 7,20 SK s DPH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu