O2: Centrum Zákazníckej linky 949 v Banskej Bystrici

Tlačová správa:

Bratislava, 24. augusta 2007 - Centrum Zákazníckej linky 949 spoločnosti O2 funguje už v plnej prevádzke z Banskej Bystrice. Svoje služby začalo poskytovať slovenským zákazníkom z Brna. V týchto dňoch sa zavŕšil proces jeho postupného presunu na trvalé pôsobisko.

„Špičková starostlivosť o zákazníka je jednou z našich hlavných priorít. Aj preto nás teší, že logisticky náročný presun našej centrály zákazníckej linky z dočasného pôsobiska v Brne do Banskej Bystrice sa uskutočnil za plnej prevádzky a bez najmenšieho obmedzenia,“ uviedol hovorca Telefónica O2 Slovakia René Parák.

V Centre Zákazníckej linky 949 v súčasnosti pracuje viac ako 80 zamestnancov. Z technického hľadiska je schopné za deň vybaviť viac ako 5000 hovorov. V súčasnosti je priemerný denný počet hovorov viac ako 2000. Zákazníkom je k dispozícii po celý rok 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Všetci majitelia nových paušálov O2 Pre mňa budú služby linky 0949 949 949 využívať bezplatne. Okrem toho môžu zákazníci a ostatní záujemcovia o produkty a služby O2 volať aj na bezplatnú telefónnu linku 0800 020202.

Linka 0949 949 949 je súčasťou komplexnej ponuky starostlivosti o zákazníkov Telefónica O2 Slovakia. Potenciálni záujemcovia o služby O2 si cez ňu môžu zakúpiť ktorúkoľvek službu O2 podobne ako cez internetový O2 shop.

Internetový O2 shop otvorila Telefónica O2 Slovakia ako prvý mobilný operátor na Slovensku. Na stránke www.o2shop.sk si záujemcovia môžu zakúpiť akýkoľvek produkt s garanciou bezplatného doručenia zásielky najneskôr do 7 dní. Táto moderná forma predaja umožňuje každému nakupovať nonstop a v pohodlí domova.

Pre tých, ktorí preferujú osobný kontakt je k dispozícii sieť viac ako 3500 predajných miest, viac ako 100 subdistribútorov a 12 značkových O2 predajní.

„V septembri otvárame ďalšiu vlastnú predajňu v obchodnom dome Dargov v Košiciach a prvé partnerské predajne v bratislavskom Poluse a Trebišove. Ďalšie partnerské predajne pripravujeme v Piešťanoch, Senici, Trebišove, Spišskej Novej Vsi, Humennom a v Nových Zámkoch, ktoré otvoríme počas najbližších dvoch mesiacov“ doplnil René Parák.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu