Sony Ericsson P1i s navigáciou Wayfinder Navigator 7

Tlačová správa:

V nedávno predstavenom inteligentnom telefóne Sony Ericsson P1i bude integrovaná aj aplikácia Wayfinder Navigator 7. Ide o špeciálne vyvinutý GPS navigačný systém pre mobilné telefóny s operačným systémom Symbian.

Spoločnosť Sony Ericsson prijala rozhodnutie o zahrnutí tejto aplikácie na základe najnovšieho výskumu, ktorý viedol k záveru, že 50% zákazníkov by chcelo mať vo svojom mobilnom telefóne aplikáciu GPS. P1i sa vďaka tejto funkcii, ako aj vďaka ďalším pôsobivým funkciám, ako je PDA, e-mail, prezeranie webu a moderné multimediálne aplikácie, zaradil k najnabitejším zariadeniam súčasnosti.

Wayfinder Navigator 7 sa ľahko inštaluje kliknutím na virtuálnu ikonu „Wayfinder“, čím sa aplikácia prevezme. Následne už stačí telefón spojiť s prijímačom GPS a môžete využívať navigačné funkcie systému Wayfinder priamo v mobilnom telefóne.

Po prevzatí poskytuje aplikácia rýchlu a ľahkú navigáciu, ktorá vám pomôže nájsť ulicu, spoločnosť, reštauráciu alebo orientačný bod, či už doma alebo v zahraničí. Systém Wayfinder Navigator poskytuje používateľovi zreteľné hlasové pokyny zároveň s pohyblivými mapami a ikonami, čím ho vedie k požadovanému cieľu.

S regionálnymi mapami od spoločnosti Tele Atlas bude priamo do telefónu prevzatá optimálna trasa. Používatelia si môžu túto službu po roku ľahko predĺžiť a rovnako tak dokúpiť aj ďalšie mapy.

Wayfinder Navigator 7 spája to najlepšie z navigácie GPS s pohodlím a funkčnosťou mobilného telefónu. Používateľ je navigovaný z bodu A do bodu B hlasom, graficky a smerovkami na mape. Okrem navigačných a polohovacích služieb obsahuje aj široké spektrum bežných i osobitných funkcií, ako sú informácie o ceste, predpovede počasia, informácie o vybraných miestnych službách a obzvlášť zaujímavých miestach. Okrem toho podporuje vyhľadávanie Power Search.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu