O2: ku aktivácii ďaľší program O2 Voľnosť 250 za 1 Sk

V našom diskusnom fóre sa o tom písalo už 22. júna, v téme O2 - pri aktivacii pausalu dalsi za 1 Sk.

V nej Martin upozornil na neoficiálnu novinku:

- dneska, a zrejme aj v najblizsich dnoch, vam v predajniach ponuknu pri aktivacii noveho pausalu alebo pri prechode na pausal dalsiu neaktivnu SIM kartu s pausalom 35 min. za 1 Sk

- karta sa aktivuje (registruje) pri prvom pouziti

- pausal mozete jednorazovo minut alebo v nom pokracovat

- pri kupe noveho cisla na o2volnost dostanete 100 Sk kredit

- cize vlastne len usetrite 500 Sk za aktivaciu 35min.pausalu a mozete ho niekomu darovat

Dnes sme túto informáciu obdržali aj oficálnou formou - tlačovou správou:

28. júna 2007 - Každý, kto si kúpi jeden z troch programov paušálu O2 Voľnosť, dostane k nemu ďalší paušál O2 Voľnosť 250 len za 1 Sk. O2 tak reaguje na veľký záujem využívať program O2 Voľnosť v rámci celej rodiny. Zákazníci za korunu získajú nielen všetky výhody paušálu bez zmluvy a viazanosti, ale aj 500 Sk na volanie.

„Rodinnou ponukou reagujeme na veľký záujem využívať paušál O2 Voľnosť v rámci celej rodiny. Teraz môžu program, ktorý poskytuje maximálnu flexibilitu v nastavení parametrov šitých na mieru a dokonalú kontrolu nad mesačným účtom, využívať všetci členovia domácnosti. Okrem paušálu O2 Voľnosť 250 za korunu, si môžu vybrať aj z atraktívnej ponuky telefónov bez podpisu zmluvy a časovej viazanosti,“ uviedla výkonná riaditeľka pre komunikáciu Telefónica O2 Slovakia Martina Hrivnáková.

O2 Voľnosť je prvý paušálny program na Slovensku, pri ktorom zákazníci nemusia podpisovať žiadne zmluvy, nemusia sa viazať na časové obdobie a môžu získať dotované telefóny. Každý si navyše môže podľa vlastného uváženia vybrať volací limit, zadarmo a kedykoľvek prechádzať z nižšieho programu na vyšší, z vyššieho na nižší a prenášať si voľné minúty.

Program je rozdelený do troch úrovní a zákazník si z nich môže vybrať podľa toho, koľko potrebuje telefonovať. Má nastavený volací limit, ktorý si podľa potreby môže zvyšovať alebo znižovať bez akýchkoľvek poplatkov. K tomu si môže vybrať dotovaný, neblokovaný telefón bez dvojročnej viazanosti.

Program O2 Voľnosť si môžu zákazníci kúpiť cez tieto predajné kanály:

- značkové O2 predajne

- široká distribučná sieť predajní Tesco (www.tesco.sk)

Diskusia k článku:

Začať diskusiu