T-Mobile: zlacnenie Smart roamingu (aktualizované)

Pôvodný text, 2007-06-25 23:30:

Od prvého júla 2007 dôjde ku zlacneniu niektorých hovorov po aktivácii Smart roamingu. Vyplýva to z web stránky T-Mobilu, na ktorú nás upozornil čitateľ Imrich.

Smart roaming stojí mesačne 299 Sk bez DPH, zrušiť ho môžete až po troch mesiacoch, a tak počítajte s minimálnou investíciou 1 067 Sk s DPH.

Základné info o Smart roamingu nájdete v Novinke T-Mobile: Smart roaming.

Aktuálne zmeny na webe T-Mobile.sk.

Mesačný poplatok - 299 Sk bez DPH

Odchádzajúce SMS a MMS správy - 9,90 Sk bez DPH

T-Mobile CZ

odchádzajúci hovor: 4,90 Sk

prichádzajúci hovor: 0 Sk

Ostatní T-Mobile operátori

odchádzajúci hovor: 9,90 Sk

prichádzajúci hovor: 0 Sk

T-Mobile USA

odchádzajúci hovor: 9,90 Sk

prichádzajúci hovor: 9,90 Sk

odchádzajúci hovor: 15,90 Sk

prichádzajúci hovor: 7,90 Sk

Ostatné európske krajiny

odchádzajúci hovor: 79 Sk

prichádzajúci hovor: 25 Sk

Zvyšok sveta + roaming na lodiach, satelitní operátori, Rusko

odchádzajúci hovor: 99 Sk

prichádzajúci hovor: 65 Sk

Všetky ceny sú bez DPH, s minútovou tarifikáciou. Službu Smart roaming môžu využívať zákazníci, ktorí majú aktivovaný mesačný program Relax 60 / 55Viac / Podnikateľ 90 a vyššie. Podmienkou využívania služby Smart roaming je dodržiavanie Zásad korektného využívania služieb, na základe ktorých má T-Mobile právo po prekročení limitu 1 000 prichádzajúcich minút hovorov za mesiac v T-Mobile zóne účtovať 9,90 Sk bez DPH za minútu prichádzajúceho hovoru. Deaktivácia služby Smart roaming je možná po uplynutí 3 celých zúčtovacích období. Službu Smart roaming nie je možné kombinovať so službou Euro roaming.

Hovory uskutočňované z mobilného telefónu prostredníctvom predplatených kariet Slovak Telekom sú pri Smart roamingu vždy oceňované ako odchádzajúce hovory zo sietí T-Mobile ako hovory do iných krajín. Odchádzajúci hovor roamingového účastníka, ktorý volá zo zahraničia na tel. číslo, ktoré je momentálne nedostupné a nemá presmerovanie do odkazovej schránky a dostane hlášku " Volaná stanica je dočastne nedostupná " bude spoplatnený ako odchádzajúci hovor na Slovensko podľa roamingového cenníka.

Viac na T-Mobile.sk.

Doplnená tlačová správa:

Bratislava, 29. jún 2007 – T-Mobile pokračuje vo výraznom znižovaní cien roamingových hovorov a zvýhodňuje aj službu Smart roaming. Od 1. júla 2007 upravuje ceny volaní v Európe a USA, a zároveň prináša špeciálnu cenu 4,90 Sk (bez DPH) za minútu pre hovory v ČR, ktorá je na úrovni domácich cien vo vlastnej sieti. Službu si navyše budú môcť aktivovať zákazníci už od programu 55Viac/Relax 60.

T-Mobile pokračuje vo výraznom znižovaní cien svojich roamingových služieb a od 1. júla prináša o viac ako 60% nižšie ceny volaní a niekoľko ďalších výhod v rámci služby

Smart roaming.

Vo svetových sieťach T-Mobilu ešte nižšie ceny

Hlavnou výhodou služby Smart Roaming naďalej ostáva možnosť bezplatného prijímania hovorov v európskych sieťach T-Mobilu (ČR, Maďarsko, Rakúsko, Nemecko, Chorvátsko, Holandsko a Veľká Británia). Od 1. júla sa však zníži cena odchádzajúceho hovoru na 9,90 Sk (bez DPH) za minútu, takže zákazník ušetrí pri každom hovore až tretinu

nákladov.

K zníženiu cien dochádza aj v sieti T-Mobile v USA. Od 1. júla môžu zákazníci prijímať i uskutočňovať hovory za novú jednotnú cenu 9,90 Sk (bez DPH) za minútu.

Hovory v EÚ lacnejšie o viac ako 60 percent

Smart Roaming výrazne zvýhodňuje využívanie roamingu aj v sieťach celej Európskej únie. Cena prijatého hovoru sa zníži až na 7,90 Sk (bez DPH) za minútu, čím zákazník ušetrí na prijatých hovoroch približne 68 percent nákladov. Cena odchádzajúceho hovoru sa znižuje na 15,90 Sk (bez DPH) za minútu a prináša používateľovi úsporu až vo výške

64 percent.

Komunikácia bez hraníc – volania v ČR za ceny domácich volaní

T-Mobile sa rozhodol zvýhodniť telefonovanie aj v Českej republike, ktorá je najčastejším cieľom zahraničných ciest Slovákov. Spoločnosť prichádza s unikátnym riešením, vďaka ktorému budú môcť zákazníci bez ohľadu na to, či sú doma na Slovensku alebo v Českej republike, volať za jednotnú „domácu“ cenu. Suma 4,90 Sk (bez) DPH za minútu bude účtovaná za:

odchádzajúce roamingové volania zo siete T-Mobile CZ do všetkých mobilných a pevných sietí na Slovensku

odchádzajúce roamingové volania zo siete T-Mobile CZ do iných mobilných a pevných sietí v ČR

medzinárodné volania zo Slovenska do všetkých mobilných a pevných sietí v ČR

Návštevníci Českej republiky už nebudú musieť po prihlásení sa do siete T-Mobile CZ rozlišovať, či volajú do niektorej zo sietí na Slovensku alebo v ČR, pretože so službou Smart Roaming budú volať v akomkoľvek čase za jednotnú cenu 4,90 Sk (bez DPH) za minútu. Z hľadiska mobilného telefonovania tak zákazníci T-Mobilu už nebudú pociťovať hranice s Českou republikou. Táto ponuka platí do 31. augusta 2007.

Zjednotená cena SMS a MMS pre všetky siete

V rámci vylepšenia a zlacnenia služby Smart Roaming prichádza T-Mobile aj so zjednodušením cien za SMS a MMS správy. Od 1. júla budú spoplatňované všetky SMS i MMS správy z celého sveta jednotnou sumou 9,90 Sk (bez DPH). Cena SMS z vybraných európskych krajín, Austrálie a Ázie sa tak zníži o 34 percent a pri posielaní SMS z Ameriky, Afriky či Ruska ušetrí používateľ viac ako 50 percent.

Smart Roaming je navyše od 1. júla dostupnejší pre väčšie množstvo zákazníkov – službu si už budú môcť aktivovať aj majitelia programu od 55Viac alebo Relax 60 (doteraz bola služba dostupná od programov 100Viac/Relax 100/Podnikateľ 90). Mesačný poplatok za službu Smart roaming sa napriek všetkým týmto zvýhodneniam nemení a ostáva naďalej 299 Sk (bez DPH) mesačne.

Viac informácií a prehľadnú tabuľku s novými cenami nájdu zákazníci na www.t-mobile.sk v časti Roaming/Smart roaming.

Podmienkou využívania služby Smart roaming je dodržiavanie Zásad korektného využívania služieb. Na základe nich má T-Mobile právo po prekročení limitu 1 000 prichádzajúcich minút hovorov za mesiac v sieťach T-Mobile operátorov (okrem USA) účtovať 9,90 Sk (bez DPH) za minútu prichádzajúceho hovoru. Deaktivácia služby Smart roaming je možná po uplynutí troch celých zúčtovacích období.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu