O2: roamingová akcia - prichádzajúce hovory zadarmo

Tlačová správa:

Bratislava, 21. júna 2007 - Prichádzajúce hovory v zahraničí zadarmo 24 hodín denne a 7 dní v týždni je nová ponuka od O2. Všetky ostatné ceny sú v rámci letnej roamingovej ponuky za polovicu. Dovolenkári tak v pohode, bez akýchkoľvek problémov, obmedzení a kedykoľvek môžu hovoriť so svojimi blízkymi. Atraktívna letná roamingová akcia platí od 1. júla do 31. augusta 2007.

„Poznáme potreby našich zákazníkov a vieme, že v lete keď si chcú oddýchnuť na dovolenke je ich jedinou starosťou záujem o blízkych doma na Slovensku. Preto sme im umožnili prijímať hovory od kohokoľvek a kedykoľvek úplne zadarmo. Aj takýmto spôsobom by sme im chceli spríjemniť letný oddych v zahraničí.,“ uviedla výkonná riaditeľka pre komunikáciu Telefónica O2 Slovakia, Martina Hrivnáková.

Telefónica O2 Slovakia poskytuje roamingové služby v Českej republike, Rakúsku, Maďarsku, Poľsku a Nemecku. Odchádzajúce hovory v rámci tejto skupiny krajín budú stáť 18 Sk. Od 1. júla sa ponuka rozšíri aj o atraktívne turistické destinácie Chorvátsko, Grécko, Turecko, Bulharsko, Španielsko, Taliansko a Ukrajinu. Cena za odchádzajúce hovory pre tieto krajiny bude 27 Sk. Prichádzajúce SMS správy budú zadarmo a odchádzajúce za 6 Sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu