T-Mobile: špeciálne kupóny zlacnia paušál na polovicu (aktualizované)

Pôvodný text, 2007-06-19 12:12:

Podľa našich informácií T-Mobile pre svojich zákazníkov pripravuje špeciálne zľavové kupóny.

Ak sa zaviažete na 2 roky pre využívanie niektorého mesačného programu, získate kupón, ktorý môžete darovať. Tento kupón umožní druhej osobe pri zaviazaní sa na 2 roky využívať program 55Viac / Relax 60 alebo vyšší za polovičnú cenu! A to počas celých dvoch rokov. A ten, kto takýto využitý kupón daruje, dostane 2 000 bodov T-Mobile Clubu.

Akcia platí pravdepodobne do 31. augusta 2007.

Stále platí aj akcia Balíček Viac zadarmo pre verných zákazníkov.

Za tip ďakujeme čitateľovi norovi.

Doplnená tlačová správa:

Bratislava, 20. jún 2007 – Každý zákazník, ktorý si do konca augusta aktivuje alebo predĺži viazanosť na program Relax 60/55Viac/Podnikateľ 90 alebo vyšší, získa špeciálny kupón umožňujúci aktiváciu ďalšieho paušálu za polovičnú cenu na celé 2 roky.

Zákazníci T-Mobilu môžu teraz svojich blízkych obdarovať výnimočnou zľavou na mesačný program. Každý zákazník, ktorý si od 20. júna do 31. augusta 2007 v T-Mobile aktivuje niektorý z mesačných programov, získa špeciálny kupón umožňujúci aktiváciu rovnakého alebo nižšieho paušálu so zľavou 50 % na celé 2 roky. Tento kupón môže zákazník darovať svojmu blízkemu a ak ten možnosť aktivácie zľavneného mesačného programu využije, T-Mobile odmení zákazníka 2 000 bodmi v T-Mobile Clube.

Ponuka platí pri aktivácii alebo predĺžení využívania mesačného programu 55 Viac / Relax 60 / Podnikateľ 90 alebo vyššieho s viazanosťou na 24 mesiacov, na základe čoho zákazník dostane kupón s unikátnym číselným kódom. Podmienkou získania 2 000 bodov v T-Mobile Clube a programu služieb s 50% zľavou z mesačných poplatkov je predloženie tohto kupónu v termíne na ňom uvedenom a aktivácia programu Viac/Relax/Podnikateľ s rovnakým alebo nižším mesačným poplatkom (s výnimkou programu 20+20Viac) s viazanosťou na 24 mesiacov.

Ak sa zákazník rozhodne napríklad pre aktiváciu alebo predĺženie viazanosti programu Relax 100, špeciálny kupón umožní niektorému z jeho blízkych aktivovať si tento program tiež a využívať ho až 2 roky za polovičnú cenu, teda len za 299,50 Sk mesačne bez DPH (356,40 Sk vrátane DPH). Počas doby viazanosti tak zákazník ušetrí na mesačných poplatkoch 7 188 Sk bez DPH (8 553,70 Sk vrátane DPH).

Komentár fony.sk:

Prekvapene pozerám, že T-Mobile začal v tlačovej správe uvádzať v zátvorkách ceny s DPH!

Diskusia k článku:

Začať diskusiu