O2: zľavy tri akciové balíčky za vysvedčenie

Tlačová správa:

Bratislava 18. júna 2007 - So zvýhodnenou ponukou balíčkov Rozbaľte a volajte za dobré vysvedčenie prichádza O2 na záver školského roka. Rodičia, ktorí chcú svoje deti odmeniť za dobré známky dobrým telefónom, získajú zľavu na jeden z troch balíčkov Rozbaľte a volajte.

„O2 vstúpila na slovenský trh začiatkom tohto školského roka. Na jeho konci môžeme konštatovať, že sme vstup zvládli na jednotku. Chceme odmeniť všetkých dobrých žiakov, ktorí majú za sebou rovnako úspešný školský rok ako my dobrým telefónom. Dobré známky v škole sú predovšetkým vysvedčením o tom, ako sa svojim deťom venujú rodičia. Ponúkanou zľavou chceme oceniť spoločné snaženie detí a rodičov počas celého roka,“ uviedla výkonná riaditeľka pre komunikáciu Telefónica O2 Slovakia, Martina Hrivnáková.

Rodičia, ktorí chcú odmeniť deti za dobré vysvedčenie dobrým telefónom, si môžu uplatniť nasledujúce zľavy:

Rozbaľte a volajte s telefónom Nokia 2610 - zľava 250 Sk

Rozbaľte a volajte s telefónom Sony Ericsson K320i - zľava 500 Sk

Rozbaľte a volajte s telefónom Nokia 6230i - zľava 800 Sk

Rodičia si môžu zľavu uplatniť tak, že prídu do predajne O2 a preukážu sa vysvedčením svojich detí. Balíček obsahuje vybraný typ telefónu spolu so SIM kartou programu O2 Narovinu a kreditom 50 Sk. Pri kúpe nie je potrebné podpisovať žiadnu zmluvu.

Pri kúpe balíčku Rozbaľte a volajte získa každý zákazník späť 1 200 Sk z kúpnej ceny vo forme kreditu na telefonovanie. Po aktivácii SIM karty zvyšuje O2 zákazníkovi kredit o 100 Sk mesačne po dobu 12 mesiacov od aktivácie. Ak zákazníci potrebujú volať viac, môžu kedykoľvek a bezplatne prejsť na paušálny program O2 Voľnosť a využívať tak ešte viac výhod.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu