O2: predlžujeme akciu 7,90 Sk/min

Tlačová správa:

Zvýhodnené volanie s O2 Narovinu pokračuje

Bratislava, 15. júna 2007

Zvýhodnené volanie 7,90 Sk/min pre tých, ktorí chcú volať viac s profilom O2 Narovinu pokračuje. Telefónica O2 Slovakia tak reaguje na veľký záujem zákazníkov. Tí, ktorí potrebujú volať viac, tak môžu využívať túto atraktívnu ponuku aj po 31. júli 2007, keď bol pôvodne plánovaný koniec akcie.

„Koncept profilu O2 Narovinu so zvýhodnenou tarifou pre tých, ktorí chcú volať viac, zaznamenal veľký úspech. Preto sme sa rozhodli vyhovieť požiadavkám našich zákazníkov, ktorí naďalej môžu volať za atraktívnejšie ceny pri dobití vyššou čiastkou,“ uviedla výkonná riaditeľka pre komunikáciu Telefónica O2 Slovakia, Martina Hrivnáková.

Zvýhodnenú tarifu zákazník získa ľahko, a to keď si v priebehu jedného kalendárneho mesiaca dobije svoju SIM kartu sumou 500 Sk alebo vyššou. Počas celého nasledujúceho kalendárneho mesiaca bude v takomto prípade telefonovať vo zvýhodnenom tarifnom pásme 7,90 Sk/min. Započítava sa i postupné dobíjanie kreditu, ktoré v priebehu kalendárneho mesiaca dosiahne sumu 500 Sk. Zvýhodnené tarifné pásmo bude automaticky uplatnené na celý kredit, ktorý má zákazník na karte.

O2 Narovinu zvýhodnená tarifa platí po splnení všetkých podmienok aj pre zákazníkov zaregistrovaných v kampani O2 Jednotka. Naďalej pritom pre nich platí cena volania v sieti O2 za 2 Sk/min. Súčasťou zvýhodnenej tarify je aj volanie do Českej republiky za rovnakú cenu ako volanie na Slovensku teda za 7,90 Sk/min.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu