Príslušenstvo: Sony Ericsson HBH-DS200, HPM-83, HPM-90, MDS-65

Tlačová správa:

Bratislava, 14. júna 2007 – Ponuka nového príslušenstva, ktorú ohlásila spoločnosť Sony Ericsson, môže mobilné telefóny ešte viac priblížiť k pozícii stredobodu sveta počúvania hudby. Všetky zariadenia sa vyznačujú špičkovou kvalitou zvuku, výnimočným dizajnom a jednoduchým ovládaním. Ponúkajú všetko, čo človek potrebuje pri premene mobilného telefónu na plnohodnotný mobilný hudobný systém. Do novej ponuky patria tri náhlavné súpravy s podporou prehrávania hudby, mobilný hudobný stojan, plus dnes predstavené náramkové hodinky Bluetooth™ MBW-150 Music Edition.

„Ak ste milovníkom hudby, potom oceňujete špičkovú kvalitu zvuku a snažíte sa odstrániť každú prekážku medzi vami a vašimi obľúbenými skladbami,“ povedal Jacob Sten, riaditeľ Sony Ericsson pre príslušenstvo PBU. „Tieto nové súčasti príslušenstva umožňujú vychutnávať si hudbu s výnimočnou kvalitou zvuku – doma, pri práci, alebo počas pohybu v teréne. Či už preferujete heavy metal, ľahký pop, klasickú hudbu či R&B, stačí nahrať hudobné súbory do telefónu a môžete počúvať, zdieľať či tancovať.“

Nové hudobné príslušenstvo od Sony Ericsson:

Náhlavná stereosúprava Bluetooth™ - HBH-DS200

Ľahká a jednoduchá. HBH-DS200 umožňuje počúvať hudbu a súčasne telefonovať.

Ak HBH-DS200 spárujete so svojim telefónom, môžete si vychutnať obľúbené skladby v kryštálovo čistej stereo kvalite. Je ľahká, netlačí na ušiach, a hudba prichádza z telefónu s využitím najnovšej technológie Bluetooth™. Môžete prijímať či odmietať hovory a ovládať prehrávač hudby v telefóne, takže váš telefón nemusíte vyberať z vrecka. Už nikdy nezmeškáte hovor, keďže telefón po prijatí hovoru okamžite preruší prehrávanie.

Prenosná stereosúprava pre voľné ruky - HPM-90

Súprava pre voľné ruky s displejom, ktorá zobrazuje identifikáciu volajúceho a názov skladby.

Ak používate svoj telefón Walkman® na každodenné počúvanie hudby, tak potom je táto atraktívna stereosúprava vašim dokonalým partnerom. Dizajnom dopĺňa výraznú líniu telefónov Walkman®, a okrem toho sa vyznačuje mnohými praktickými vlastnosťami. Napríklad zobrazuje informácie o prichádzajúcich hovoroch ako aj o skladbách. Táto atraktívna súprava má pútavý dizajn, ponúka zábavu, pôsobí kvalitne a prináša špičkový zvuk.

Prenosná stereosúprava pre voľné ruky - HPM-83

Náhlavná súprava v mestskom štýle s výnimočnou kvalitou zvuku. Jednoduchá a pohodlná.

Táto štýlová nová prenosná stereo súprava pre telefonovanie s voľnými rukami sa dá najlepšie popísať slovom inovatívna. Je stvorená pre aktívny životný štýl. Má pevné a flexibilné prichytenie okolo krku, ktoré zabezpečuje dobrú podporu a stabilitu. Súprava sa nosí za krkom, takže nezavadzia pri behu či počas cvičenia. Zároveň je možné spolu s ňou nosiť akýkoľvek štýl pokrývky hlavy. Pri nosení vynikne povrchová úprava s metalickou striebornou a čiernou farbou, vďaka ktorej sa súprava vyznačuje elegantným a prémiovým vzhľadom. Kombinácia výrazného dizajnu so špičkovou kvalitou zvuku zabezpečuje, že HPM-83 sa môže stať hudbou pre vaše uši.

Hudobný stolový stojan MDS-65

Doma či na cestách, MDS-65 sa môže stať vašou prenosnou vežou.

Urobte si z telefónu stereo systém a podeľte sa o svoju hudbu – doma, v práci či na cestách. Môžete ho použiť ako samostatný prehrávač na batérie, alebo ho pripojiť a počúvať cez reproduktory napríklad vysielanie rádia či hudobné súbory. Hudobný stolový stojan dokáže pri pripojení nabíjať telefón, a jedinečný rotujúci systémový konektor podporuje všetky súčasné telefóny Sony Ericsson. MDS-65 vyzerá dobre v každej situácii, a umožňuje jednoducho urobiť z vášho telefónu prenosný hudobný hrací automat.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu