Orange: Super roaming - 50 minút prichádzajúcich hovorov za 113 Sk

Tlačová správa:

Bratislava, 5. jún 2007 – Prichádzajúce hovory v roamingu vo všetkých komerčne otvorených sieťach krajín Európskej únie a v ďalších vybraných dovolenkových destináciách len za 1,90 Sk bez DPH za minútu hovoru – to je nový Super roaming, ktorý si zákazníci Orangeu môžu aktivovať od 6. júna tohto roku.

Bezkonkurenčnú ponuku, ako byť v kontakte s rodinou a blízkymi aj počas letnej dovolenky prináša Orange vďaka novej službe Super roaming. Pri aktivácii Super roamingu získajú zákazníci vybraných účastníckych programov za mesačný poplatok 95 Sk bez DPH (113 Sk s DPH) až 50 predplatených minút prichádzajúcich hovorov v roamingu. Tie je možné využiť každý deň medzi 13.00 – 17.00 hod. slovenského času v krajinách Európskej únie, Švajčiarsku, Chorvátsku, Čiernej Hore, Turecku, Egypte a Tunisku. Mimo uvedeného času a po prevolaní predplatených minút, môžu zákazníci prijímať hovory v uvedených krajinách za zvýhodnenú cenu 14,90 Sk bez DPH.

Službu Super roaming si zákazníci môžu aktivovať zaslaním SMS správy v tvare SUPERROAM A alebo LETO na číslo 888, prípadne zavolaním na číslo 888. Jednorazový aktivačný poplatok je 10 Sk bez DPH.

Ponuka platí do 30.9. 2007.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu