T-Mobile: tri júnové akcie

Od 1. júna 2007 sa zariadenia Flash-OFDM (modem a dátová karta) k službe Rýchly internet predávajú spolu s externou anténou, ktorá bude súčasťou dátového zariadenia. Cena balíka (dátové zariadenie + externá anténa) sa pritom nemení, t.j. zostáva rovnaká ako súčasná cena za samotné dátové zariadenie.

Ďalšou novinkou, platnou od 15. júna 2007, je rozšírenie aktuálnej akcie na službu Rýchly internet. Každý zákazník, ktorý si do 31. júla 2007 v T-Mobile aktivuje niektorý z programov služby Rýchly internet s viazanosťou 24 alebo 36 mesiacov a zároveň si k nemu zakúpi PC alebo notebook z ponuky T-Mobilu, získa špeciálnu zľavu na mesačný poplatok vo výške 300 Sk bez DPH (357 Sk vrátane DPH) na celých 24 mesiacov využívania služby. Pôvodná akcia (zľava z mesačného poplatku na 12 mesiacov, ak si zákazník nezakúpi aj PC alebo notebook) ostáva naďalej v platnosti.

T-Mobile ponúka od 1. júna 2007 aj novú službu Roaming info cez SMS, ktorá zákazníkom umožňuje kedykoľvek a odkiaľkoľvek zistiť aktuálne ceny roamingových hovorov, SMS a MMS správ. Viac informácií o službe nájdete na tejto stránke:

http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=120113

Diskusia k článku:

Začať diskusiu