T-Mobile: letná Easy akcia a dáta na Easy

Tlačová správa:

Bratislava, 31. máj 2007 – T-Mobile pripravil aj tento rok pre všetkých Easy zákazníkov mimoriadnu letnú akciu. Každý zákazník, ktorý si svoj Easy kredit dobije bez kupónu minimálne za 500 Sk, bude po tretej minúte hovoru telefonovať v sieti T-Mobile úplne zadarmo, a to až do konca augusta. Okrem toho má T-Mobile pre Easy zákazníkov ďalšie novinky, vrátane sprístupnenia dátových prenosov.

T-Mobile prináša všetkým Easy zákazníkom aj toto leto bezkonkurenčnú ponuku, vďaka ktorej si spojenie so svojimi blízkymi počas celého leta budú môcť užiť naozaj naplno.

Každý Easy zákazník, ktorý si od 1. júna do 31. augusta 2007 dobije svoj Easy kredit najmenej za 500 Sk akýmkoľvek spôsobom okrem dobíjacieho kupónu, po tretej minúte hovoru do siete T-Mobile Slovensko získa každú ďalšiu minútu zadarmo. Prvé tri minúty hovoru sú spoplatnené štandardnou cenou podľa aktuálneho cenníka pre konkrétny program Easy. Po 60. minúte je hovor opäť spoplatnený štandardnou cenou. Bezplatné hovory po tretej minúte môžu všetci Easy zákazníci využívať až do 31. augusta 2007.

T-Mobile má pre Easy zákazníkov aj ďalšie prekvapenie – vstupné a mesačné dobitie vernostného programu Easy Plus sa znižuje na 300 Sk, bez ohľadu na to, ako dlho zákazník Easy kartu využíva. Benefity Easy Plus pritom ostávajú nezmenené - každý zákazník s vernostným programom volá v sieti T-Mobile Slovensko počas pracovných dní od 20.00 do 6.00 h a celé víkendy a sviatky len za 1 Sk/min, a zároveň každý deň od 6.00 do 18.00 h posiela SMS správy v sieti T-Mobile Slovensko za 1 Sk. Akciová výška dobitia platí do 31. augusta 2007.

Zákazníci s Easy Plus si telefonovanie môžu ešte viac zvýhodniť, pretože akcia na bezplatné volania po tretej minúte platí aj pre nich. Znamená to, že Easy zákazník si po dobití kreditu najmenej za 500 Sk môže užívať výhody vernostného programu Easy Plus (volania a SMS v sieti T-Mobile za 1 Sk) a zároveň bezplatné volania v sieti T-Mobile po tretej minúte.

Treťou novinkou je sprístupnenie dátových prenosov cez HSDPA, UMTS, EDGE a GPRS pre zákazníkov Easy a programov Fix. Aktivačný poplatok za službu Prístup na internet pre Easy a programy Fix je 0 Sk. Do 31. októbra 2007 môžu zákazníci využívať akciovú cenu za 1 MB prenesených dát vo výške 29 Sk (vrátane DPH). Štandardná cena je 49 Sk (vrátane DPH) za 1 MB. Účtovací interval pre službu Prístup na internet je 10 kB. Službu Prístup na internet si zákazníci môžu aktivovať na bezplatnej Easy linke 12350, voľba 3, 5.

O každej zmene kreditu po spoplatnenom dátovom prenose môže byť zákazník informovaný bezplatnou SMS správou, ak si túto notifikáciu aktivuje na bezplatnej Easy linke 12350, voľba 3,4.

Zákazníkom, ktorí ešte nemajú Easy a chcú využiť akciové ponuky, ponúka T-Mobile Easy kartu so 100-korunovým kreditom a službou CLIP na 30 dní zadarmo len za 99 Sk (vrátane DPH).

Diskusia k článku:

Začať diskusiu