Orange: pre VIP zákazníkov výhodnejší Internet Expres

Tlačová správa:

Bratislava, 7. máj 2007 – Orange Slovensko rozširuje od 4. mája výhody pre VIP zákazníkov. Pri aktivácii služby Orange Internet Expres k VIP paušálu získajú zákazníci extra benefit - službu Orange Internet Expres si môžu aktivovať so skrátenou, 18-mesačnou viazanosťou a s vyšším dátovým limitom.

Všetkým zákazníkom Orangeu, ktorí si v čase od 4. mája do 31. augusta 2007 ku ktorémukoľvek Orange VIP paušálu aktivujú službu Orange Internet Expres s 24 mesačnou viazanosťou, Orange skráti viazanosť na 18 mesiacov a zvýši im dátový limit pre zásadu správneho užívania služieb na prenesené dáta z 3 500 MB na 5 500 MB.

Orange svojim VIP zákazníkom poskytuje aj ďalšie zaujímavé výhody vzťahujúce sa na VIP paušál v podobe zľavy až do výšky 1500 Sk na vybrané druhy mobilných telefónov, taktiež možnosť predčasnej výmeny mobilného telefónu už po 18 mesiacoch. V prípade straty, odcudzenia alebo poškodenia SIM karty im Orange zabezpečí nielen bezplatnú výmenu SIM karty, ale aj jej doručenie kuriérskou službou na ľubovoľné miesto v rámci republiky. Orange svojim VIP zákazníkom na požiadanie aktivuje službu Podrobný rozpis hovorov v elektronickej forme bez mesačného poplatku. Medzi ďalšie výhody patrí doručovanie bezplatných informačných SMS správ prijatých zo služby Kontrola spotreby, v rámci ktorej zákazník na požiadanie dostane bezplatnú informáciu o aktuálnej výške spotreby, prípadne výške poslednej faktúry. Orange VIP zákazníci majú okrem uvedených výhod aj bezplatné prepojenie na operátora cez 905, hovory na osobného operátora ako aj službu CLIP zdarma.

Členmi VIP programu sú tí zákazníci, ktorí si aktivujú, alebo užívajú paušál Orange VIP 500, Orange VIP 600 alebo Orange VIP 1000, alebo si obnovili záväzok s paušálom 250 alebo 300.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu