T-Mobile: nová služba Medzi nami? (potvrdené)

Pôvodný text, 2007-05-05 21:51:

Od 9. mája 2007 T-Mobile pravdepodobne spustí novú službu, ktorá umožní telefonovať po prevolaní prepdlatených minút na 5 čísel v rámci siete zadarmo. Teda, skôr neobmedzene za poplatok 99 Sk bez DPH mesačne.

Do skupiny piatich čísiel môžu byť zaradené čísla patriace majiteľom mesačných programov a programov FIX. Do svojej skupiny si preto nedáte ani používateľov Partner kariet, ani Easy.

Pri podpise zmluvy platí akcia na službu Medzi nami. Noví a predlžujúci zákazníci ju získajú už za 9 Sk bez DPH mesačne na celé dva roky.

Majitelia FIX používajúci službu Medzi nami môžu neobmedzene volať na zvolenú päticu čísiel aj mimo predplatený kredit. Čo to presne znamená sa dozvieme neskôr.

Na viac informácií ešte čakáme.

Doplnená tlačová správa

Bratislava, 9. máj 2007 – T-Mobile prináša ďalšiu novinku ideálnu pre rodiny a od 9. mája rozširuje svoju ponuku o službu Medzi nami. Vďaka nej si zákazník môže vytvoriť skupinu svojich blízkych alebo priateľov a všetci členovia tejto skupiny budú môcť medzi sebou telefonovať neobmedzene. Členom skupiny môže byť aj dieťa s programom Fix, ktoré na volania v rámci rodiny nemíňa svoj kredit a volať môže dokonca aj po jeho prečerpaní. Službu Medzi nami s možnosťou neobmedzeného volania svojim blízkym môže zákazník do konca júna získať za akciovú cenu iba 9 Sk (bez DPH) mesačne na celé dva roky.

S novou službou Medzi nami prináša T-Mobile ďalšiu možnosť zefektívniť a znížiť výdavky na telefonovanie predovšetkým rodinám, ale aj iným viacčlenným skupinám ľudí.

Zákazník, ktorý si v čase od 9. mája do 30. júna 2007 aktivuje alebo predĺži využívanie programu 55Viac/Relax 60 alebo vyššieho pri zmluvnej viazanosti 24 mesiacov, získa službu Medzi nami iba za 9 Sk (bez DPH) mesačne. Za túto cenu môže neobmedzene telefonovať svojim najbližším, ktorí si službu Medzi nami tiež aktivujú. Akciová cena 9 Sk (bez DPH) bude zákazníkovi účtovaná počas celej doby viazanosti, teda až dva roky. Štandardná cena za službu Medzi nami je 99 Sk (bez DPH) mesačne. Za aktiváciu služby Medzi nami sa neplatí žiadny aktivačný poplatok.

Mesačný poplatok 99 Sk bez DPH (resp. v akcii 9 Sk bez DPH) sa účtuje za každé telefónne číslo s aktívnou službou Medzi nami, v prípade programu Fix v prospech spoločnej faktúry skupiny. Aktivácia programu Medzi nami pre program Fix je podmienená pravidelným dobíjaním z jedného mesačného programu v rámci skupiny. Službu Medzi nami nie je možné kombinovať so službou Ty a Ja a službou Duo.

Akciový mesačný poplatok platí 24 mesiacov pre každé telefónne číslo, na ktorom bude do 30. júna 2007 aktivovaný alebo predĺžený program služieb 55Viac/Relax 60 alebo vyšší a uzavretý Dodatok k Zmluve o pripojení s viazanosťou na 24 mesiacov.

Výhodou služby je, že výdavky všetkých členov skupiny budú účtované na jednej spoločnej faktúre. Skupinu môže tvoriť jedna materská SIM karta (s programom 55Viac / Relax 60 a vyšším) a najviac 4 členské SIM karty v rámci jednej faktúry. Členskou SIM kartou môže byť SIM karta s programom Fix alebo s mesačným programom 20+20Viac a vyšším.

Hovory na čísla s aktívnou službou Medzi nami platia po vyčerpaní predplatených minút, pri programe Fix okamžite. Znamená to, že členovia skupiny s programom Fix na volania v rámci skupiny nemíňajú svoj kredit a volať jednotlivým členom môžu dokonca aj po jeho prečerpaní. Neobmedzené hovory na účastnícke čísla T-Mobilu zaradené do jednej skupiny sú obmedzené podľa zásad korektného využívania služby na 2 000 minút mesačne pre jedného člena skupiny.

Príklad:

Štvorčlenná rodina chce zefektívniť náklady na volania medzi jednotlivými členmi domácnosti. Otec využíva program Relax 100 a práve mu končí zmluvná viazanosť. Manželka využíva program 55Viac, syn má Easy a dcéra program Fix 300 Sk. Otec pri predĺžení zmluvnej viazanosti na ďalších 24 mesiacov požiada o aktiváciu služby Medzi nami, za ktorú bude platiť mesačne 9 Sk (bez DPH). Svojmu synovi sa rozhodne zmeniť Easy na program Relax 60 a požiada o aktiváciu programu Medzi nami aj na tejto SIM karte, opäť za akciovú cenu iba 9 Sk (bez DPH) mesačne na celé dva roky. Službu Medzi nami so štandardným mesačným poplatkom 99 Sk (bez DPH) mesačne si následne aktivuje aj jeho manželka a dcéra. Od tohto okamihu môžu všetci štyria členovia rodiny medzi sebou telefonovať neobmedzene a za túto možnosť platia spolu iba 216 Sk (bez DPH) mesačne. Pritom dcéra na volania členom rodiny nemíňa svoj kredit programu Fix a volať im môže dokonca aj po jeho prečerpaní.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu