Orange: hokejové zápasy na displeji mobilu

Tlačová správa:

Bratislava, 30. apríla 2007 – Zákazníci Orangeu môžu sledovať hokejové stretnutia majstrovstiev sveta v Moskve naozaj kdekoľvek – už aj na displejoch svojich mobilných telefónov.

Orange ako generálny partner slovenskej hokejovej reprezentácie prináša hokejovým fanúšikom jedinečnú možnosť vychutnať si hokejové zápasy naživo – priamo na displeji mobilných telefónov. V 3G sieti Orangeu majú fanúšikovia hokeja zabezpečený exkluzívny a skutočne pohodlný vstup do sveta neopakovateľných momentov živých prenosov hokejových zápasov. Stačí mať aktivovanú službu Orange World a správne nastavený telefón na wap a video. Služba TV je dostupná pre všetky telefóny s podporou streamovaného videa. Sledovanie televízie je bez poplatku, pričom zákazníci platia len za objem prenesených dát. Balík Orange World klasik obsahuje v mesačnom poplatku 100 MB dát pre multimediálne služby a Orange World maxi až 500 MB dát, ktoré môžu využiť na sledovanie živého internetového vysielania Dvojky počas priamych prenosov z Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji.

Skalní hokejoví fanúšikovia si majú možnosť do svojho telefónu nasťahovať aj množstvo pozadí, šetričov, zvonení a hokejových hier – taktiež cez menu služby Orange World alebo zo stránky www.orange.sk/hokej. Novinkou na webe a wape je sekcia Moskovský denník, v ktorej sa priami účastníci šampionátu z radov hráčov, organizačného tímu, novinárov a známych osobností so slovenskými fanúšikmi delia o svoje dojmy z diania na moskovskom šampionáte. Orange prináša svojim zákazníkom počas hokejových majstrovstiev sveta taktiež špeciálny SMS Výsledkový servis a Obrazové spravodajstvo, vďaka ktorým môžu byť priaznivci nášho národného tímu nepretržite informovaní o priebehu a výsledkoch zápasov.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu