T-Mobile: s IČO-m voláte 4 dni v týždni zadarmo (potvrdené)

Pôvodný text, 2007-04-16 00:29:

Od 16. 4.2007 ponúka T-Mobile akciu: 4 dni v týždni zadarmo.

Akcia je určená iba pre IČO zákazníkov a umožňuje zákazníkom pri zaviazaní sa na 24 mesiacov po prevolaní voľných minút u programov Podnikateľ volať 4 dni v týždni do siete T-Mobile zadarmo. Bezplatnými dňami sú piatok - pondelok. Pri záväzku na 24 mesiacov s akciovým MT môže zákazník využívať bezplatné volania počas 12 mesiacov, pri záväzku na 24 mesiacov bez akciového telefónu je to celých 24 mesiacov.

Súbežne s touto akciou ešte stále beží (do 30. 4.) akcia Donekonečna (určená pre všetkých zákazníkov), kedy za 499 Sk bez DPH a záväzku na 24 mesiacov (s MT) môžete počas prvých 12 mesiacov volať každý deň od 8:00 do 18:00 do siete T-Mobile zadarmo a v tom istom čase môžete bezplatne prevolať mesačne 20 minút do iných sietí v SR. Počas druhých 12 mesiacov sa zmení program na Relax 60, alebo Podnikateľ 90 u IČO zákazníkov.

Pozor, v programoch Podnikateľ je používaná tarifikácia 60+1 (Prvá minúta je účtovaná celá, po prvej je už účtovanie po sekundách.).

Potvrdené, 2007-04-16 10:05:

Tlačová správa

Bratislava, 16. apríl 2007 – T-Mobile prináša živnostníkom a malým firmám špeciálnu akciu na mesačné programy Podnikateľ „4 dni voľna od platenia“. Zákazník získa možnosť telefonovať v sieti T-Mobile Slovensko 4 dni v týždni zadarmo počas jedného, alebo dvoch rokov.

Každý zákazník, ktorý využije špeciálnu ponuku a do 30. júna 2007 si aktivuje niektorý z programov Podnikateľ, získa možnosť bezplatne telefonovať v sieti T-Mobile Slovensko počas štyroch dní v týždni - od piatka do pondelka počas celého dňa.

Benefit bezplatných volaní od piatka do pondelka môže zákazník využívať počas jedného roka (ak si k programu Podnikateľ zakúpi akciový mobilný telefón) alebo počas celých dvoch rokov (ak si k programu Podnikateľ nezakúpi akciový mobilný telefón).

K programu Podnikateľ 150 alebo vyššiemu ponúka T-Mobile zákazníkom aj nový mobilný telefón Nokia 6300 za 1 Sk. Táto špeciálna akciová cena telefónu platí len do 31. mája 2007. V apríli T-Mobile výrazne znížil cenu väčšiny akciových telefónov pre programy Podnikateľ a ponúka ich zákazníkom za výhodnejšie ceny ako pri bežných mesačných programoch.

Akcia „4 dni voľna od platenia“ platí pri aktivácii ktoréhokoľvek programu Podnikateľ

s viazanosťou na 24 mesiacov. Bezplatné volania v sieti T-Mobile Slovensko platia po prevolaní voľných minút a sú obmedzené podľa zásad korektného využívania služby: 2 000 min. mesačne. Túto akciovú ponuku nie je možné kombinovať s ponukou „Nový telefón každý rok“ platnou do 30. apríla 2007.

Programy Podnikateľ si môže aktivovať každá fyzická osoba – podnikateľ alebo právnická osoba. Jedinou podmienkou aktivácie programu Podnikateľ je predloženie dokladu o podnikaní a pridelené IČO. Viac informácií zákazníci získajú na linke Služby zákazníkom 12345 alebo na www.t-mobile.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu