Nová Opera Mobile do konca mája zadarmo

Čitateľ šimumarek nás upozornil na novú verziu internetového prehliadača do mobilných telefónov s operačným systémom. Nájdete ho na adrese:

www.opera.com/products/mobile/products/

Práve nová verzia Opera Mobile 8.65 pre OS Windows Mobile je k dispozícii nie na mesiac, ale na dva mesiace zadarmo (do 1. júna 2007).

Opera Mobile vyžaduje pri inštalácii 5 MB miesta. Inštalácia CAB súboru prebehla v poriadku, pri prvom spustení som Operu nastavil ako predvolený prehliadač a ten si dokonca prevzal aj záložky zo vstavaného Internet Explorera. Opera Mobile ponúka viacero funkcií navyše, napríklad prácu s niekoľkými oknami naraz. Mriežkou prepínam zobrazenie - jeden stĺpec / desktop. Pri desktop zobrazení sa pohybujem po stránke, ktorá sa tvári ako na bežnom monitore a tak nie sú deformované žiadne časti stránky. Je to podobné ako v prehliadači Nokií S60, akurát mi tu chýba lupa. Opera Mobile bez problémov funguje aj na Samsungu i600, teda Windows Mobile for Smartphones s netradičným displejom 320 x 240 bodov (teda orientovaným na šírku).

Diskusia k článku:

Začať diskusiu