O2: s bežnou predplatenou kartou už za 7,90 Sk/min.

Od apríla je možné volať s O2 Narovinu za zvýhodnenú tarifu 7,90 Sk

Od 1. apríla je možné volať s profilom O2 Narovinu za zvýhodnenú tarifu 7,90 Sk/min. Ponuka je určená pre všetkých zákazníkov, ktorí potrebujú volať viac. Stačí, ak si v rámci profilu O2 Narovinu dobijú kredit sumou najmenej 500 Sk. Zákazníci budú môcť využívať volania vo zvýhodnenej tarife do 31. júla 2007.

„Koncept profilu O2 Narovinu je založený na princípoch výhodnosti, prehľadnosti, jednoduchosti a férovosti. Novou tarifou ponúkame ďalšiu výhodu v podobe atraktívnejšej ceny pri dobití vyššou čiastkou, čo ocenia predovšetkým tí zákazníci, ktorí potrebujú volať viac,“ uviedla výkonná riaditeľka pre komunikáciu Telefónica O2 Slovakia, Martina Hrivnáková.

Súčasťou zvýhodnenej tarify je aj volanie do Českej republiky za rovnakú cenu ako volanie na Slovensku teda za 7,90 Sk/min. Túto tarifu zákazník získa ľahko, a to keď si v priebehu jedného kalendárneho mesiaca dobije svoju SIM kartu sumou 500 Sk alebo vyššou. Počas celého nasledujúceho kalendárneho mesiaca bude v takomto prípade telefonovať vo zvýhodnenom tarifnom pásme 7,90 Sk/min. Započítava sa i postupné dobíjanie kreditu, ktoré v priebehu kalendárneho mesiaca dosiahne sumu 500 Sk. Zvýhodnené tarifné pásmo bude automaticky uplatnené na celý kredit, ktorý má zákazník na karte.

Pre automatické predĺženie zvýhodnenej tarify 7,90/min o ďalší kalendárny mesiac opäť postačí, ak si zákazník dobije svoj kredit sumou najmenej 500 Sk a viac. Ak si zákazník v priebehu mesiaca, v ktorom využíva lacnejšie telefonovanie, dobije kredit sumou napríklad 250 Sk za mesiac, platnosť zvýhodneného telefonovania vyprší v danom mesiaci. V nasledujúcom už bude telefonovať za štandardnú cenu 8,50 Sk/min.

O2 Narovinu zvýhodnená tarifa platí po splnení všetkých podmienok aj pre zákazníkov zaregistrovaných v kampani O2 Jednotka. Naďalej pritom pre nich platí cena volania v sieti O2 za 2 Sk/min.

Cena SMS správy zostáva 3,20 Sk, MMS správy 9 Sk a dátových služieb GPRS 29 Sk /MB. Aktivácia GPRS a služieb CLIP a CLIR je zadarmo. Všetky ceny sú uvádzané s DPH, sú za minútu hovoru a volania majú sekundovú tarifikáciu.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu