O2: aktivácia O2 Jednotiek a dvojnásobný kredit do konca apríla

Tlačová správa:

Pre veľký záujem O2 predlžuje termín aktivácie SIM karty pre O2 Jednotky do 30 apríla

Telefónica O2 Slovakia sa pre veľký záujem rozhodla predĺžiť termín na aktiváciu SIM karty pre O2 Jednotky do 30. apríla 2007. Rozhodnutie ovplyvnil výrazný záujem o aktiváciu, ktorý prekročil aj očakávania samotnej spoločnosti a jeho vzostupný trend je viditeľný najmä posledné dva týždne. O2 Jednotky tak majú ešte mesiac, aby využili príležitosť volať v sieti Telefónica O2 Slovakia za atraktívne 2 Sk/min navždy.

„Záujem O2 Jednotiek o aktiváciu SIM karty už výrazne prekročil aj naše vlastné očakávania. Keďže vzostupný trend pozorujeme hlavne za posledné dva týždne, rozhodli sme sa predĺžiť termín aktivácie do 30. apríla 2007. Všetky O2 Jednotky by som chcel uistiť, že urobíme všetko preto, aby sme im umožnili využívať bezkonkurenčnú ponuku volať v našej sieti za 2 Sk/min navždy,“ uviedol generálny riaditeľ Telefónica O2 Slovakia, Juraj Šedivý.

O2 Jednotky, ktoré ešte SIM kartu nemajú, si môžu kúpiť predplatenú kartu O2 Narovinu a zavolať na zákaznícku linku 0949 949 949 za účelom aktivácie ich výhod. Stačí pritom ak O2 Jednotka poskytne registračný kód, ktorý dostala pri registrácii.

Do 30. apríla 2007 sa pre O2 Jednotky predlžuje aj možnosť získať dvojnásobný kredit pri jeho prvom dobití. Pri prvom dobití kreditu zákazník získava aj túto veľkú výhodu. Keď si O2 Jednotka dobije do konca apríla kredit napríklad vo výške 550 Sk, získava 1100 Sk, pri dobití 950 Sk, získava celkovú hodnotu 1900 Sk.

Aktivácia karty je veľmi jednoduchá a O2 Jednotka má teraz na ňu čas do konca apríla. Svoju kartu si môže aktivovať tak, že uskutoční prvý hovor, alebo pošle SMS. V prípade, že sa zákazník riadne a v termíne zaregistroval a SIM karta mu nebola doručená, môže sa obrátiť na zákaznícku linku 0949 949 949 alebo kontaktovať O2 prostredníctvom aplikácie „Napíšte nám“ na stránkach www.sk.o2.com.

O2 Jednotky si môžu kúpiť svoju dobíjaciu kartu v sieti predajní COOP Jednota, Tesco, na čerpacích staniciach Shell, Slovnaft a Jet, ako aj vo vybraných novinových stánkoch a špecializovaných predajniach mobilnej techniky. Sieť svojich partnerov Telefónica O2 Slovakia neustále rozširuje. Buduje aj vlastné značkové predajne, v ktorých si zákazník tiež môže kúpiť dobíjací kupón. Momentálne má Telefónica O2 Slovakia otvorené vlastné predajné miesta v Bratislave, Košiciach, Nitre, Žiline, Martine, Banskej Bystrici, Trnave, Poprade a Trenčíne, v krátkom čase pribudnú ďalšie. Detailný zoznam všetkých predajných miest je k dispozícii na www.sk.o2.com

Ponuka, ktorou spoločnosť oslovila O2 Jednotky je telefonovanie za 2 koruny vo vlastnej sieti navždy a 8,50 Sk za minútu volania do ostatných sietí počas 24 hodín ktoréhokoľvek dňa v týždni. Súčasťou ponuky je aj volanie do Českej republiky za rovnakú cenu ako za volanie do ostatných sietí v SR, teda len za 8,50 Sk. Cena SMS správy je 3,20 a MMS správy 9 korún. Aktivácia GPRS a služieb CLIP a CLIR je zadarmo. Cena za prenesené dáta je 29 Sk/MB. Všetky ceny sú uvádzané s DPH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu