T-Mobile: BlackBerry Pearl

Tlačová správa:

Bratislava, 15. marec 2007 – Od štvrtka 15. marca 2007 prináša T-Mobile k výročiu poskytovania riešenia BlackBerry zaujímavý darček. Portfólio originálnych zariadení BlackBerry sa rozšíri o najmenšie zariadenie podporujúce plnohodnotné využitie služby BlackBerry. Novinka BlackBerry Pearl sa od predchodcov výrazne odlišuje v koncepte, dizajne i ovládaní.

T-Mobile Slovensko začal ponúkať riešenie BlackBerry ako prvý slovenský operátor ešte v marci minulého roka. V priebehu dvanástich mesiacov priniesol viaceré vylepšenia služby, rozšírenie na rezidenčných zákazníkov prostredníctvom služby BlackBerry Internet E-mail i obohatenie hardvérovej ponuky. V súčasnosti môžu BlackBerry využívať firemní, aj rezidenční zákazníci pričom na výber majú z viacerých prístrojov. Výhody riešenia BlackBerry sú zrejmé – manažéri, podnikatelia alebo aj bežní zákazníci majú uľahčenú prácu s mailovou a internetovou komunikáciou. Vďaka BlackBerry získavajú jednoduchý, a plnohodnotný prístup ku svojej e-mailovej schránke, firemným adresárom i aktuálnemu kalendáru. Majú prehľad o všetkých správach a môžu pracovať aj s rôznymi druhmi najpoužívanejších príloh, pričom vďaka pokrokovej optimalizácii sťahujú iba malé objemy dát – pri riešení BlackBerry si tak priemerný používateľ vystačí s objemom 5 MB mesačne.

V rámci ovládania mení BlackBerry typické koliesko na bočnej strane prístroja a nahradzuje ho novými prvkami: guľôčkou na prednom paneli i novými tlačidlami pre zobrazenie menu alebo postupu o krok späť. QWERTY klávesnica prichádza v modifikovanej podobe – napriek menším rozmerom sa zmestili do zariadenia všetky klávesy. Vďaka aplikácii týchto prvkov sa BlackBerry Pearl pohodlne ovláda aj jednou rukou a plnohodnotne nahradí akýkoľvek súčasný mobilný telefón

E-mailová korešpondencia ostáva aj naďalej obohatená o otváranie príloh formátov doc, xls, htm, jpg, gif, pdf, ptt a iných, čím vyhovuje väčšine požiadaviek manažérov na efektívnu prácu s mobilnou kanceláriou.

Novinka v podobe BlackBerry Pearl prichádza aj s novými možnosťami v oblasti používania multimédií. Do výbavy pribudol integrovaný 1,3-megapixlový fotoaparát s bleskom. K dispozícii je prehrávač populárnych audio a video formátov. Vzhľadom na tieto funkcie rastú požiadavky na pamäťovú kapacitu, a tak je integrovaná pamäť 64 MB rozšíriteľná pomocou pamäťových kariet formátu microSD.

Ponuka nového zariadenia je limitovaná pre firemných zákazníkov.

Bližšie informácie o službe BlackBerry nájdete na stránke www.t-mobile.sk/blackberry.

Vybrané funkcie BlackBerry Pearl:

- špičkové kompaktné zariadenie zamerané na SMS, MMS, e-mail a internet

- plnohodnotná náhrada klasického mobilného telefónu

- technológia Push E-mail s obojsmernou on-line synchronizáciou e-mailov, kalendára, kontaktov a úloh

- integrovaný prehliadač WEB a WAP stránok

- prehrávanie multimediálnych súborov

- podpora GPRS a EDGE

- konektivita cez USB a Bluetooth

- integrovaný 1,3-megapixlový fotoaparát s bleskom

- rozšíriteľnosť pamäte prostredníctvom pamäťových kariet formátu microSD

Diskusia k článku:

Začať diskusiu