Sony Ericsson J100i

Tlačová správa o low-ende Jeden z najmenej vybavených telefónov na trhu.

Spoločnosť Sony Ericsson rozširuje portfólio o model - J100i. Je určený pre zákazníkov, ktorý si kupujú svoj prvý mobilný telefón. K dispozícii bude od druhého štvrťroka 2006.

J100i sa vyznačuje ľúbivým dizajnom, ľahkým ovládaním a je najmenším telefónom v portfóliu spoločnosti Sony Ericsson. Ponúka veľkú klávesnicu, navigáciu na jedno kliknutie a menu s jednoduchými ikonami. Prináša farebný displej so 65 tisíc farbami, čo nie je pri telefónoch v rovnakej cenovej hladine bežné.

"Je nesmierne dôležité, mať na pamäti, že veľká väčšina používateľov mobilných telefónov vyžaduje spoľahlivý telefón s dobrým dizajnom, ktorý bude používať na telefonovanie a posielanie textových správ,? povedal Jan Wäreby, výkonný viceprezident a riaditeľ pre obchod a marketing spoločnosti Sony Ericsson. ?Toto je pre spoločnosť Sony Ericsson dôležitý trh. Tak ako mobilní operátori, ktorí sú našimi zákazníkmi, aj my očakávame veľký celosvetový dopyt po tomto mobilnom telefóne, hlavne na rozvíjajúcich sa trhoch."

Sony Ericsson J100i Sony Ericsson J100i

Ku všetkým základným funkciám sa možno dostať jediným kliknutím. Navigačné tlačidlo s ikonami slúži na okamžité rozpoznanie jednotlivých funkcií. Základné hlasové a textové funkcie sú doplnené užitočnými špeciálnymi funkciami, ku ktorým patria budík, kalkulačka a kalendár. Ponuka príslušenstva k tomuto telefónu zahŕňa držiak telefónu do auta HCH-60 a prenosná handsfree súprava HPB-60.

Dvojpásmový telefón J100i bude dostupný vo farebných variáciách polárna biela a súmračná modrá vo verziách:

J100i - GSM 900/1800 MHz pre Európu, blízky Východ, Afriku, Áziu a Tichomorie

J100c - GSM 900/1800 MHz pre kontinentálnu Čínu

J100a - Dual Band GSM 850/1900 MHz pre Severnú a Južnú Ameriku

Sony Ericsson J100i Sony Ericsson J100i

Technická špecifikácia:

900/1800 MHz,

pasívny displej, 65 tisíc farieb, 96 x 64 b.,

telefónny zoznam na SIM-karte, 250 mien,

SMS s T9,

polyfonické zvonenia, predinštalované pozadia, hry,

pohotovostný režim - 300 hodín,

maximálny čas hovorov - 8 hodín,

nový typ konektoru - Fast port,

vibračné zvonenie, budík, kalkulačka.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu