Orange: k internetu bezplatné minúty na telefonovanie

Tlačová správa:

Bratislava, 8. marca 2007 – Zaujímavú možnosť ako ušetriť prináša Orange vo výnimočnej akcii na najrýchlejší mobilný 3G internet Orange internet expres. Zákazníci, ktorí si teraz službu aktivujú, môžu každý mesiac počas celej doby viazanosti prevolať v sieti Orange mesačný paušál, ktorý za Orange internet expres zaplatia. Navyše môžu vyhrať jeden z 36 fantastických notebookov HP Compaq s modemom a bezplatným pripojením na internet na celý rok.

Zákazníci, ktorí si aktivujú Orange internet expres, budú počas celej doby viazanosti (24 alebo 36 mesiacov) dostávať každý mesiac kredit na volania vo výške mesačného poplatku za Orange internet expres (699 alebo 799 Sk bez DPH) k svojmu hlasovému paušálu. Kredit môžu využiť po vyčerpaní predplatených, prenesených a doplnkových minút alebo predplateného kreditu na telefonovanie v sieti Orange Slovensko. Okrem najrýchlej­šieho 3G internetu s rýchlosťou pripojenia do 3,6 Mbit/s s najlepším pokrytím tak zákazníci so službou ušetria aj na telefonovaní. Extra kredit na telefonovanie získa zákazník k svojmu existujúcemu alebo novoaktivovanému hlasovému paušálu. Akciu môže využiť každý, kto využíva alebo si aktivuje účastnícky program Paušál 60 / Paušál 50+SMS alebo vyšší.

Kredit na volania získajú za rovnakých podmienok aj zákazníci služby Orange Homebox. Suma, ktorú zaplatia na poplatkoch za využívanie služieb Domáci internet, Digitálna TV alebo Telefónna linka (samostatne alebo v ľubovoľnej kombinácii), sa im vráti v podobe kreditu na volania v sieti Orange Slovensko za podmienok popísaných vyššie.

Navyše, každý zákazník, ktorý akciu využije a podpíše zmluvný dodatok k ľubovoľnému hlasovému alebo SMS programu alebo k službe Orange internet expres, bude zaradený do žrebovania o 36 notebookov HP Compaq nx7300 spolu s modemom Huawei a službou Orange internet expres na celý rok bezplatne. Za každý pracovný deň od 9. marca do 29. marca vyžrebuje Orange jedného výhercu spomedzi nových zákazníkov, a jedného spomedzi tých, ktorí s Orangeom predĺžili zmluvu. Žrebovať sa bude aj spomedzi zákazníkov, ktorí dodatky podpísali cez víkend.

Ponuku notebookov na splátky rozšírili ďalšie dva nové modely. Okrem ASUS A9Rp a ASUS A6Rp teraz k službe Orange internet expres môžu zákazníci získať aj notebook HP Compaq nx7300 a model HP Compaq nc6320 - všetky s akontáciou už od 1 Sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu