Orange: trojmesačná akcia Orange click na lacné hovory a SMS

Tlačová správa:

Bratislava, 1. marec 2007 – Zákazníci predplatenej služby Orange click môžu teraz komunikovať za ešte výhodnejšie ceny. Ako s jedinou predplatenou službou na trhu budú od 1. marca s Orange Clickom volať a esemeskovať po celý deň až s tromi miliónmi ľudí za 1,50 Sk a volať do iných sietí len za 6,50 Sk za minútu. Skvelé ceny za volania a SMS správy, ktoré sú uvedené vrátane DPH, získajú automaticky a bez nutnosti aktivácie.

Od 1. marca zaplatia účastníci služby Orange click za hovory v sieti Orange Slovensko bezkonkurenčnú cenu 1,50 Sk za minútu. Hovory do ostatných národných sietí budú spoplatnené jednotnou zvýhodnenou cenou 6,50 Sk za minútu hovoru. Cena za odoslanie SMS správy na účastnícke číslo v sieti Orange Slovensko bude 1,50 Sk a do ostatných národných sietí 2,50 Sk. Všetky ceny budú platiť nepretržite, 24 hodín a 7 dní v týždni. Služba Orange click tak prináša jedinečnú kombináciu super cien a navyše ako jediná predplatená služba na slovenskom trhu aj možnosti spravovania služieb cez internetovú stránku www.orangeclick.sk Akcia na zvýhodnené telefonovanie a esemesky platí do 31. mája.

Prechod zo služby Prima na Orange click je aj naďalej bezplatný. Až do konca marca tiež pokračuje akcia so zaujímavým bonusom pri každej obnove kreditu. Bez ohľadu na výšku sumy, o ktorú si zákazník služby Orange click obnoví kredit, získa pri obnove 100 bezplatných bonusových SMS správ, ktoré môže odoslať na účastnícke čísla Orange Slovensko z SMS brány na webovej stránke služby.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu