O2: 110 000 aktívnych zákazníkov

Tlačová správa:

Telefónica O2 Slovakia mala za prvých 12 dní po spustení prevádzky 110 tisíc aktívnych zákazníkov. Takýmto rýchlym nástupom spoločnosť prelomila viaceré rekordy pri vstupe mobilného operátora na trh. Ďalší z celkového počtu 600 tisíc registrovaných záujemcov o O2 Jednotky majú možnosť aktivovať si SIM karty do 31. marca 2007.

„Pri porovnaní s konkurenciou nielen v slovenskom, ale aj v svetovom meradle môžem konštatovať, že našim nástupom sme prelomili viaceré rekordy a prekonali aj tie najoptimistickejšie očakávania. Za menej ako 6 mesiacov po získaní licencie sme predstavili ponuku pre O2 Jednotky, ktorá nám priniesla viac ako 600 000 tisíc registrovaných záujemcov o naše služby. Po 12 dňoch od spustenia komerčnej prevádzky si túto službu aktivovalo už 110 tisíc zákazníkov. Pritom O2 Jednotky majú ešte jeden a pol mesiace na aktiváciu SIM kariet,“ uviedol Alberto Pamias, výkonný riaditeľ pre marketing. „V rekordne krátkom čase sme zároveň uviedli na slovenský trh značku O2 postavenú na princípoch otvorenosti, dôvery a transparentnosti. Úspech našej ponuky svedčí o tom, že zákazníci slovenského mobilného trhu takýto prístup ocenili,“ dodal.

Ponuka, ktorou spoločnosť oslovila O2 Jednotky je telefonovanie za 2 koruny vo vlastnej sieti navždy a 8,50Sk za minútu volania do ostatných sietí počas 24 hodín ktoréhokoľvek dňa v týždni. Súčasťou ponuky je aj volanie do Českej republiky za rovnakú cenu ako za volanie do ostatných sietí v SR, teda len za 8,50 Sk. Cena SMS správy je 3,20 a MMS správy 9 korún. Aktivácia GPRS a služieb CLIP a CLIR je zadarmo. Cena za prenesené dáta je 29 Sk /MB. Všetky ceny sú uvádzané s DPH.

Distribúcia SIM kariet pre O2 Jednotky prostredníctvom pošty sa začala už v januári a pokračuje v priebehu februára. Telefónica O2 Slovakia každý deň doručí a aktivuje desiatky tisíc SIM kariet. Tento náročný logistický proces ukončí spoločnosť podľa plánov do konca februára. Tie O2 Jednotky, ktoré sa zaregistrovali a neobjednali si SIM kartu, tak môžu urobiť prostredníctvom www.sk.o2.com alebo na bezplatnej linke 0800 02 02 02 .

Pre ďalších zákazníkov, Telefónica O2 Slovakia, ponúkla neobmedzené volanie s profilom O2 Narovinu za 8,50 Sk/minútu komukoľvek, kdekoľvek a kedykoľvek. Ide o veľmi atraktívnu ponuku flate rate na slovenskom trhu. Zákazníci predplatených služieb tak budú môcť od 28. februára telefonovať do všetkých sietí na území Slovenska, v ktorýkoľvek deň a ktorúkoľvek hodinu za rovnakú cenu.

Podobne ako pri O2 Jednotkách cena SMS správy bude 3,20; MMS správy 9 Sk a dátových služieb GPRS 29 SK /MB. Súčasťou ponuky je aj volanie do Českej republiky za rovnakú cenu ako volanie v SR za 8,50 Sk/minútu. Spoločným menovateľom všetkých ponúknutých služieb je rovnaká cena v ktorýkoľvek deň, ktorúkoľvek hodinu pri telefonovaní komukoľvek. Všetky ceny sú uvádzané s DPH, sú za minútu hovoru a volania majú sekundovú tarifikáciu.

Vzhľadom na to, že pri prvom dobití kreditu do 31. marca získa každý zákazník hneď dvojnásobok kreditu, zákazníci tak budú po prvom dobití volať vlastne už za 4, 25 Sk za minútu a posielať SMS za 1,60 Sk. Výška prvého dobitia môže byť ľubovoľná, dvojnásobok kreditu získajú zákazníci aj za dobitie kupónom v hodnote 950 Sk. Celková čiastka získaného kreditu tak môže dosiahnuť sumu až 1900 Sk.

Dobíjacie kupóny pre zákazníkov Telefónica O2 Slovakia sa už teraz predávajú v širokej sieti viac ako dvoch tisíc predajných miest po celom Slovensku. Zákazníci ich môžu nájsť napríklad v sieti predajní COOP Jednota, BILLA, na čerpacích staniciach OMV, Shell, Slovnaft a Jet, vo vybraných novinových stánkoch, špecializovaných predajniach mobilnej techniky a na ďalších miestach. Detailný zoznam je k dispozícii na www.sk.o2.com.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu