Pripojenie Sony Ericssonu M600i k internetu cez iný mobil

V diskusnej téme Novy smartphone SE M600i sa objavil veľmi zaujímavý poznatok.

Sony Ericsson M600i som testoval už dávnejšie, ale skúsenosti s ním priniesol čitateľ graffoo tento týždeň. Ten momentálne používa dva telefóny, druhým je hudobný Sony Ericsson W710i. A ako každý správny závislý čitateľ Fony.sk, aj on chce mať na každom telefóne prístup ku internetu. Prečo však platiť dve dátové služby, keď to ide aj inak? Vo W710i má SIM kartu s dátovým programom a v M600i mu už stačí hlasový paušál. Sony Ericsson M600i totiž ponúka možnosť využiť iný mobil ako modem! Presnejšie sa vyjadril čitateľ borizz:

to, ako sa dostanes do nastaveni pripojenia, asi vies. zvolis si internetove ucty, das si "viac", das "pridat novy ucet" a vyberies "Internet Bluetooth (PAN)". prejdes na zalozku "zariadenia" a das "pridat zariadenie". ked bude pridane mozes menit dalsie nastavenia cez tlacidlo "Viac". tu je asi najdolezitejsia polozka "role", ja ju mam nastavenu ako "Klient-pristupovy bod". no, a uz len staci pridat tento ucet ku skupine "Internet" a nastavit jeho "prioritu na najvyssiu" a malo by to ist. ale funguje to asi len s najnovsimi Sony Ericssonmi.

Tento "pokus" bol úspešne zvládnutý so Sony Ericssonom K800i aj W710i. Osobne si viem veľmi dobre predstaviť užívateľa, ktorý používa K800i na zábavu, ale aj ako modem a M600i ako pracovný telefón s obrovským telefónnym zoznamom, kalendárom a pod.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu