Príslušenstvo: nový Bluetooth hudobný prijímač Sony Ericsson MBR-100

Tlačová správa:

Spoločnosť Sony Ericsson predstavila Bluetooth hudobný prijímač MBR-100. Umožňuje jednoducho prehrávať hudbu z vášho telefónu cez externé reproduktory bez káblov. Dostupný bude od začiatku prvého štvrťroka 2007.

Hudbu si môžete vypočuť v kvalite hi-fi, stačí zapojiť prijímač do vašej hi-fi stereosúpravy alebo do autorádia. Okamžite budete môcť cez reproduktory prehrávať hudbu z vášho telefónu – ak podporuje prenos hudby v režime stereo cez Bluetooth™.

MBR-100 je vybavený 2 rôznymi káblami – káblom RCA (2 x cinch) a 3,5 mm vstupným káblom. Vďaka tomu si ho môžete pripojiť k takmer každému hudobnému zariadeniu doma či v aute. Po spárovaní telefónu s MBR-100 stačí prísť do dosahu zariadenia, prijať automatické pozvanie na displeji telefónu, a prehrávanie hudby môže začať. Používatelia môžu v telefóne skladbu spustiť, prerušiť prehrávanie, či prejsť na ďalšiu skladbu.

MBR-100 je kompaktné, ľahké a prenosné zariadenie. Má dobíjateľnú batériu, čo je ideálne pri prenášaní z miesta na miesto. Má čiernu povrchovú úpravu a vyznačuje sa príjemným dizajnom. Používatelia tak môžu svoje obľúbené skladby počúvať cez svoje domáce stereo alebo cez autorádio v najvyššej možnej kvalite.

Obsah súpravy:

Hudobný prijímač Bluetooth™ MBR-100:

3,5 mm konektor typu jack pre vstup

hudobný kábel RCA

Štandardná nabíjačka CST-61

Používateľská príručka

Vlastnosti:

Hmotnosť: 19,1 g

Hmotnosť: 78 x 26 x 14

Farba: čierna

Aktívny režim: 12 hodín

Pohotovostný režim: až 300 hodín

Profil: Bluetooth™ Handsfree 1.2

Kompatibilita s mobilnými telefónmi s podporou Bluetooth od Sony Ericsson aj od iných výrobcov, ktoré podporujú štandardný profil Bluetooth stereo A2DP pre streaming hudby.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu