Príslušenstvo: nové handsfree Sony Ericsson HBH-PV705

Tlačová správa:

Spoločnosť Sony Ericsson predstavila náhlavnú súpravu HBH-PV705 Style Edition (Novinka venovaná aj BHB-PV700), ktorá umožňuje telefonovať s voľnými rukami štýlovo a diskrétne. Dostupná bude od začiatku prvého štvrťroka 2007.

Náhlavná súprava PV705 Style Edition ponúka rôzne spôsoby nosenia. Môžete ju zavesiť na krk na atraktívnu retiazku, alebo ju nosiť poruke v mäkkom uzatvárateľnom puzdre. Dodáva sa spoločne s pripojiteľnou bižutériou, ktorú si používatelia môžu pripojiť k retiazke alebo k puzdru. Náhlavnú súpravu je možné zladiť s oblečením pomocou troch rôznych výmenných panelov, ktoré sú k dispozícii v čiernej farbe s embosovaným kvetinovým vzorom, v bielej s fialovým kvetinovým detailom, a v elegantnej purpurovej.

Náhlavná súprava je kompaktná a dostatočne ľahká. Môžete ju nechať zavesenú na uchu aj pri najdlhšej konverzácii. Váži len 14 gramov a k uchu sa pripevní mäkkým háčikom. Napriek malým rozmerom sa vyznačuje výnimočne dlhou dobou hovoru aj pohotovostného režimu. Dvanásť hodín hovoru a tristo hodinová kapacita v pohotovostnom režime znamená, že môžete telefonovať počas celého pracovného dňa, cestou do práce aj z práce, a dokonca aj počas domáceho relaxu.

HBH-PV705 Style Edition vychádza z dlhoročných skúseností a testov spoločnosti

Sony Ericsson s technológiou Bluetooth™, ako aj zo skúseností s dizajnom. Je navrhnutá s dôrazom na najlepší možný zvuk, pričom mikrofón sa nachádza blízko pri ústach. Špičkové slúchadlo nezakrýva ušný kanál, takže môžete komunikovať s ľuďmi naokolo bez potreby skladať súpravu z ucha. Najjednoduchší spôsob prechodu na komunikáciu s voľnými rukami je spojiť takýto spôsob telefonovania so štýlom a eleganciou.

Náhlavná súprava Bluetooth™ HBH- PV705 Style Edition v skratke:

Obsah súpravy:

Náhlavná súprava Bluetooth HBH-PV705 Style Edition

3 x vymeniteľné panely

Retiazka na krk so striebornou povrchovou úpravou

Puzdro

Pripojiteľná bižutéria

Štandardná nabíjačka CST-61

Používateľská príručka

Vlastnosti:

Hmotnosť: 14 g

Rozmery: 61 mm x 18 mm

Farby: fialové plátky / kvetinová biela / kvetinová čierna

Čas hovoru: až 12 hodín

Pohotovostný režim: až 300 hodín

Profily: Bluetooth Headset alebo Handsfree 1.2

Kompatibilita s mobilnými telefónmi Bluetooth™ značky Sony Ericsson aj od iných výrobcov

Diskusia k článku:

Začať diskusiu