Java: SameGame2 - Jawbreaker pre každého

Pri potulkách internetom som objavil napodobeninu mojej naobľúbenejšej hry, ktorá je prítomná snáď vo všetkých zariadeniach s Windows Mobile. Jej názov je Jawbreaker. Nájdete ju aj v niektorých bežných typoch telefónov, no veľa ich niet.

Bezplatná Java verzia od Andreasa Gustafssona sa nazýva SameGame 2.

Návod je jednoduchý. bezplatne si stiahnite hru z tejto stránky: http://www.sdwdevelopments.com/samegame2.html

Hru nainštalujte a klikajte na skupiny guľôčok rovnakej farby. Čím viac spojených guličiek jednej farby trafíte, tým viac bodov získavate (informácia o bodoch v hornom informačnom riadku). Snažte sa preto vytvárať čo najväčšie bloky.

Hra je síce bezplatná, ale vyžaduje si pripojenie ku internetu. Počas hrania si stiahne dve jednoduché reklamy, ktoré si musíte po ukončení hry prezrieť. Download reklamy si vyžadoval asi 3 kB dát.

S ovládaním hry budete mať možno menší problém. Ja môžem napríklad guľôčky označovať len tlačidlom 5.

Našiel som aj inú, menej graficky vydarenú a pomalšiu podobu hry Jawbreaker. Jej niekoľko verzií nájdete na game4mob.com. Škoda len, že na tejto graficky nenáročnej stránke nájdete len ZIP podoby inštalačných balíkov. A tak bude vo väčšine prípadov nutná inštalácia cez PC. Odporúčam vyskúšať viac typov tohto Jawbreakera a vybrať si ten najlepší.

Online Jawbeaker sa nachádza napríklad na javaboutique.internet.com/maxmerge. Pri jeho hraní sa na 15 sekúnd niekedy objaví modrá obrazovka, ktorú odporúčam ignorovať.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu