Java: Reporo.com - multifunkčná aplikácia

Najprv som sa o tejto aplikácii dočítal v našom diskusnom fóre. Potom som ju objavil na getjar.com, stránke s desiatkami Java aplikácií. Nakoniec som navštívil reporo.com.

Hneď som sa online registroval. Na webe som zaškrtol aj inštaláciu instant messengera a vyplnil moje ICQ údaje. Hneď po online registrácii som obdržal SMS s linkom na inštaláciu verzie 3.10.5 veľkej 126 kB.

Registrácia je však možná aj z mobilu, pri prvom spustení aplikácie. V tom prípade odporúčam priamo download z getjar.com pre váš konkrétny mobil.

Všetko v telefóne potom prebehlo automaticky. Pohyb medzi instant messengerom (ICQ, MSN, AOL, Yahoo, Google Talk), chatom, bezplatnými textovými aj obrázkovými správami pre užívateľov Reporo, BBC news a horoskopom sa uskutočňuje pohodlne šípkami do strán.

Na aplikáciu si treba chvíľu zvykať. Ja som spokojný s Java aplikáciou Jimm (download priamo do mobilu: http://www.jimm.org/download), a tak je pre mňa ovládanie i menšie množstvo messengerových funkcií (zobrazenie času, prenesených dát, smajlíkov, atď.) pri komunikácii cez ICQ dôvodom, prečo sa vrátim ku nej. No i tak je Reporo veľmi zaujímavou alternatívou.

Čo je Reporo? Odpoveď s animáciou nájdete aj na Reporo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu