T-Mobile: Akcia 200 Sk mesačne pre FIX (aktualizované)

Pôvodný text, 2007-01-04 18:57:28:

Podľa informácií v našom diskusnom fóre T-Mobile pripravuje akciu pre svojich zákazníkov. Podpbná akcia bola spustená už 21. augusta 2006. Viac v Novinke: T-Mobile: K paušálu dostanete Fix s 200 Sk mesačne zadarmo.

Jednoduchý opis akcie: Ak predlžujete alebo aktivujete paušál 55Viac/Relax 60 a vyšší, dostanete mesačne k vybranému FIX číslu 200 Sk zadarmo.

Doplnené o tlačovú správu:

Bratislava, 5. január 2007 – Spoločnosť T-Mobile Slovensko sa pre veľký záujem zákazníkov rozhodla zopakovať špeciálnu akciu, vďaka ktorej zákazníci k mesačnému programu získajú program Fix s mesačným kreditom 200 Sk na 2 roky úplne zadarmo.

T-Mobile sa rozhodol zopakovať úspešnú akciu ideálnu pre rodičov, ktorí kúpou mesačného programu pre seba zabezpečia až na 2 roky bezplatné telefonovanie pre svoje dieťa. Každý zákazník, ktorý si teraz v T-Mobile aktivuje mesačný program Relax 60 alebo 55Viac a vyšší, získa k nemu zadarmo program Fix s mesačným kreditom 200 Sk na celé 2 roky. T-Mobile mu bude každý mesiac bezplatne dobíjať kredit programu Fix vo výške 200 Sk.

Vďaka programu Fix môžu mať rodičia výdavky svojich detí na telefonovanie pod kontrolou. Ak dieťa kredit prevolá, naďalej môže prijímať hovory a keď chce telefonovať viac, rodičia mu kredit môžu jednoducho dobiť ako pri predplatenej karte.

Rodič si môže pre seba k mesačnému programu, ale aj pre svoje dieťa k programu Fix, vybrať aj niektorý zo širokej ponuky akciových telefónov už od 1 Sk. Stačí, ak pre svoje dieťa aktivuje program Fix 300 Sk alebo Fix 500 Sk. Bonusový kredit 200 Sk mesačne zdarma pritom nestráca. Ak sa zákazník rozhodne pre program Fix 500 Sk, T-Mobile mu každý mesiac bezplatne dobije kredit vo výške 200 Sk a zákazník doplatí len zvyšných 300 Sk.

V prípade, že sa zákazník rozhodne pre program Fix 300 Sk, kredit 200 Sk mesačne získa bezplatne a zvyšných 100 Sk uhradí tak, že každý druhý mesiac dobije kredit programu Fix sumou 200 Sk.

Unikátne programy Fix ponúka T-Mobile ako jediný operátor na slovenskom trhu. Zákazník s programom Fix má svoje výdavky neustále pod kontrolou ako pri predplatenej karte, využíva však výhodnejšie ceny volaní, a môže si vybrať aj z ponuky akciových telefónov.

Po prevolaní mesačného kreditu môže naďalej prijímať hovory a zostávajúci kredit sa mu celý automaticky prenáša do nasledujúceho mesiaca.

Ponuka platí od 8. januára do 28. februára 2007 pri súčasnej aktivácii programu Relax 60 či 55Viac alebo vyššieho a programu Fix, a podpise Dodatkov k Zmluve o pripojení s viazanosťou na 24 mesiacov.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu