T-Mobile: MDA Compact 3 skutočne v predaji (aktualizované)

Čitateľ Flugzeug nám potvrdil, že sa v predajniach T-Mobilu skutočne nachádzajú aj zariadenia MDA Compact 3, o ktorom sme písali v Novinke T-Mobile: Decembrová akciová ponuka. Lákadlom je množstvo parametrov a funkcií (FM rádio, GPS, fotoaparát, ale chýba podpora Wi-Fi a UMTS)

Bežná cena: 16 490 Sk

Akciová cena:

- pre 55Viac, Relax60 za 10 990 Sk

- pre 100Viac a vyššie za 8 990 Sk

Oficiálna informácia dorazila do našej schránky až dnes:

T-Mobile prináša MDA Compact III so satelitnou navigáciou GPS

Bratislava, 6. december 2006 – Spoločnosť T-Mobile Slovensko, a.s., rozširuje svoju ponuku mobilných zariadení a ako prvý operátor na Slovensku prináša zákazníkom telefón kombinujúci PDA zariadenie so satelitnou navigáciou – MDA Compact III. Množstvo aplikácií a široké možnosti využitia robia z tohto zariadenia skutočného mobilného asistenta a spoľahlivého navigátora.

T-Mobile Slovensko ako prvý operátor na Slovensku prináša zákazníkom telefón kombinujúci PDA zariadenie so satelitnou GPS navigáciou - MDA Compact III. Nové PDA zariadenie obsahuje rovnako ako jeho predchodca množstvo kancelárskych aplikácií, novinkou je však predinštalovaná demoverzia softvéru TomTom NAVIGATOR 6, ktorý umožňuje jednoduchú a rýchlu navigáciu.

Zariadenie má operačný systém Microsoft Windows Mobile 5.0 a podporuje programy Word, Excel, Outlook a PowerPoint. S technológiou Direct Push má majiteľ zariadenia neustále k dispozícii svoje e-maily, kalendár, organizér i kontakty.

Ovládanie HTC RollR™, ktoré je kombináciou použitia Trackball a Track Well, výrazne zjednodušilo navigáciu v menu a surfovanie v mobile. Samozrejmosťou je aj zabudované FM rádio, 2-megapixlový digitálny fotoaparát, dotykový LCD displej, podpora technológií GSM/GPRS/EDGE a Bluetooth 2.0.

MDA Compact III ponúka zároveň s biznis aplikáciami aj množstvo multimediálnej zábavy s hrami, hudbou a videami. Zariadenie je možné zosynchronizovať aj s aplikáciou PC's Windows Media Player, čo umožňuje jednoduché prehrávanie, sťahovanie a úpravu videa a hudby.

MDA Compact III bude podporovať aj službu BlackBerry. Zariadenie podporuje MicroSD pamäťové karty, ktoré si zákazníci môžu v T-Mobile kúpiť aj za klubové body.

Technické parametre MDA Compact III:

Rozmery 108 x 58 x 16.8 mm

2 megapixlový fotoaparát, FM rádio

Hmotnosť s batériou: 130 g

Kapacita batérie: 1,250 mAh

Procesor: TI’s OMAP 850, 201 MHz

Operačný systém: Microsoft Windows Mobile 5.0

Aktívny dotykový LCD monitor, 240 x 320, 65 tisíc farieb

GSM/EDGE/GPRS

Ovládanie pomocou HTC RollR

Konektivita: Bluetooth 2.0

HTC ExtUSB

Zabudovaný mikrofón a reproduktory

Diskusia k článku:

Začať diskusiu