Orange: Obmena HSDPA modemov ku PC (aktualizované 2)

Podľa informácií v našom diskusnom fóre Orange obmení vo svojej ponuke USB HSDPA modemy.

Aktuálna PCMCIA karta zostane ešte istý čas v ponuke, USB modem sa už dopredáva.

USB Modem Option ICON v ponuke Orangeu by mal v najbližšom čase (zrejme 27. 11. 2006) nahradiť Huawei E220 3.6 Mbps HSDPA USB Modem.

Podpora:

HSDPA do 3.6 Mbps,

UMTS do 384 kbps,

EDGE do 236.8 kbps,

SMS service,

Auto installation, convenient for use,

Windows 2000 and Windows XP Operating system.

Parametre:

podpora USB 2.0 Full Speed,

podpora štandardných 6 PIN SIM/USIM kariet,

vstavaná anténa,

89 x 43 x 15 mm,

50 gramov.

Tlačová správa:

Bratislava, 28. november 2006 – Rýchlosť Orange internetu expres v 3G/HSDPA sieti spoločnosti Orange Slovensko bude v porovnaní s dnešným maximom dvojnásobná pre zákazníkov, ktorí si k tejto službe vyberú nový USB modem Huawei E220. Podporuje rýchlosti do 3.6 Mbit/s a umožňuje tak naplno využiť súčasnú maximálnu rýchlosť siete 3G s nadstavbou HSDPA od Orangeu.

Modem Huawei E220, ktorý do ponuky Orangeu pribudol 28. novembra podporuje dátové prenosy v štandardoch EDGE (s maximálnou rýchlosťou do 236.8 kbit/s), UMTS (max. 384 kbit/s) a HSDPA (max 3.6 Mbit/s), pričom sa vždy prepne na najrýchlejšiu technológiu, ktorá je na danom území dostupná v sieti Orange Slovensko. Navyše modem podporuje prijímanie a odosielanie textových správ SMS. Pre inštaláciu modemu nie je potrebné inštalačné CD, nakoľko všetky potrebné ovládače a obslužné programy sú uložené priamo v pamäti modemu. Modem obsahuje HSDPA chipset americkej spoločnosti Qualcomm a je podporovaný operačnými systémami Microsoft Windows 2000 a Windows XP. V budúcnosti je možné s modemom dosiahnuť ešte vyššie prenosové rýchlosti (teoreticky maximálne do 7.2 Mbit/s) nahratím nového softvéru.

Služba Orange internet expres prináša dokonalý zážitok z mobilného internetu, ktorý je porovnateľný s pevným širokopásmovým pripojením porovnateľných deklarovaných parametrov. Vianočná akcia so službou Orange internet expres platí pre zákazníkov Orangeu, ktorí využívajú Paušál 60 alebo vyšší a podpíšu zmluvu o pripojení na 24 alebo 36 mesiacov, s notebookom na splátky alebo bez neho. Počas prvého roka viazanosti budú za službu Orange internet expres platiť iba 499 Sk bez DPH. Zákazníci Orangeu zaplatia za notebook ASUS A9RP akontáciu len vo výške symbolickej koruny, pri výbere druhého modelu notebooku ASUS A6RP je výška akontácie 6500 Sk. Štandardný mesačný poplatok za službu Orange internet expres po prvých 12 mesiacoch bude 699 Sk bez DPH. Splátka za obidva typy notebookov počas celého trvania zmluvného vzťahu predstavuje 595 Sk (vrátane DPH).

Cena modemu Huawei E220 je pri využití vianočnej akcie pre existujúcich zákazníkov a podpísaní dodatku na 24 resp. 36 mesiacov jedna koruna vrátane DPH. Mimo akcie pre zákazníkov Paušálu 60 a vyšších je cena zariadenia pri viazanosti 24/36 mesiacov 2 490,- Sk s DPH so službou Orange internet expres, 3 490,- Sk s DPH so službou Orange internet maxi a 4 490,- Sk s DPH so službou Orange internet klasik.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu