T-Mobile: (Ne)kombinovateľné akcie (aktualizované 2)

Pôvodná správa (20. 11. 2006):

"Ahoj Rišo, píšem Ti ohľadom problému, s ktorým som sa stretol v T-Mobile, keď som chcel predĺžiť zmluvnú viazanosť o ďalšie 2 roky." Takto sa začal e-mail čitateľa Rada.

"T-Mobile (ako bolo už uvedené aj v článku na Fony.sk) skrátil svojim zákaznikom viazanosť, a keďže sa to týkalo aj mňa, išiel som predĺžiť svoju zmluvu. Rozhodol som sa, v rámci ponúkaných "Vianočných akcií", o akciu dvojročného posielania SMS správ v rámci T-Mobile zdarma. Zostal som však nemilo prekvapený, keď mi bolo v predajni aj na službách zákazníkom oznámené, že nakoľko som si v októbri aktivoval RÝCHLY INTERNET v akcii, t.j. 6 mesiacov zdarma, nemám už nárok na Vianočnú akciu v rámci hlasového paušálu."

Fony.sk oslovili zástupcov spoločnosti T-Mobile, ktorí potvrdili túto situáciu ako štandardnú. Vianočné akcie sú nekombinovateľné a T-Mobile dodatočne určil akciu "6 mesiacov Rýchleho internetu zadarmo" ako vianočnú. Z pohľadu firmy, ktorá bonusy udeľuje, je to určite viac akceptovateľné než z pohľadu zákazníka, ktorý bonusy prijíma.

Doplnené (5. 12. 2006):

Od 5. decembra 2006 T-Mobile mení svoju vianočnú ponuku a umožňuje kombinovať vianočné ponuky hlasových mesačných programov s akciou na Rýchly internet (6 mesiacov zadarmo pre RI 2, resp. zľava pre RI 10 aj RI20.

Doplnené 2 (5. 12. 2006):

Od 06. 12. 2006 sa rozširuje vianočná akcia "Nekonečné Vianoce" aj pre existujúcich zákazníkov.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu