T-Mobile: Vianočná akcia 3 (s programom Podnikateľ)

Tlačová správa:

Bratislava, 14. november 2006 – Spoločnosť T-Mobile Slovensko, a.s., rozširuje svoju vianočnú ponuku aj na programy Podnikateľ určené pre živnostníkov a malé firmy. V T-Mobile si tak aj tento segment zákazníkov môže svoje mesačné programy pred Vianocami mimoriadne obohatiť a bezplatne získať dvojnásobný počet voľných minút do všetkých sietí na Slovensku na celý rok, nekonečné hovory v sieti T-Mobile Slovensko na celý rok alebo nekonečné SMS-kovanie v sieti T-Mobile Slovensko až na dva roky.

T-Mobile prináša od 15. novembra 2006 najštedrejšie Vianoce aj zákazníkom, ktorí sa rozhodnú pre program Podnikateľ. Malé firmy či živnostníci, ktorí si v T-Mobile do 31. decembra 2006 aktivujú niektorý z mesačných programov Podnikateľ 90, 150, 300 alebo 600, získajú automaticky možnosť vybrať si jeden zo štyroch špeciálnych vianočných benefitov a svoje telefonovanie či SMS-kovanie urobiť ešte výhodnejším.

Vianočná ponuka platí do 31. decembra 2006 pri aktivácii programu Podnikateľ, pri podpise Dodatku k Zmluve o pripojení s viazanosťou na 24 mesiacov a po prečerpaní voľných minút. Nekonečné hovory a SMS správy je možné využívať len v sieti T-Mobile Slovensko a sú obmedzené podľa zásad korektného využívania služby: 2000 minút resp. 1000 SMS mesačne. Jednotlivé vianočné ponuky platné do 31. decembra 2006 nie je možné navzájom kombinovať.

Zákazníci môžu k programu Podnikateľ získať dvojnásobný počet voľných minút do všetkých sietí na Slovensku. Dvojnásobok voľných minút si budú môcť užívať počas celých 12 mesiacov.

Zákazníci s programom Podnikateľ majú možnosť počas celého roka bezplatne využívať nekonečné hovory v sieti T-Mobile Slovensko v slabej prevádzke (od 18.00 do 8.00 hod.) počas pracovných dní, a neobmedzene počas víkendov a sviatkov.

Zákazníkom, ktorí uprednostňujú volania počas dňa, ponúka T-Mobile možnosť aktivovať si nekonečné hovory v sieti T-Mobile Slovensko v silnej prevádzke (od 8.00 až 18.00 hod), a to za skvelú vianočnú cenu len 299 Sk (bez DPH) mesačne. Nekonečné volania môžu všetci zákazníci využívať počas jedného roka.

Štvrtým benefitom, ktorí si zákazníci s mesačným programom Podnikateľ môžu v T-Mobile vybrať, je nekonečné SMS-kovanie na celé dva roky úplne zadarmo. Zákazníci, ktorí sa rozhodnú pre túto možnosť, budú SMS správy v sieti T-Mobile Slovensko bezplatne posielať kedykoľvek počas dňa, a to celých 24 mesiacov.

S programami Podnikateľ sa už podnikatelia nemusia zaoberať otázkou, do ktorej siete a v akom čase volajú, a svojmu biznisu sa môžu venovať naplno. Po prevolaní voľných minút umožňujú totiž programy Podnikateľ telefonovanie do všetkých sietí na Slovensku za jednotnú cenu bez ohľadu na to, či volajú v silnej alebo v slabej prevádzke. Napríklad s programom Podnikateľ 600 zaplatí zákazník za jednu minútu hovoru do ktorejkoľvek siete na Slovensku iba 3,20 Sk (bez DPH) a počas víkendov či sviatkov v sieti T-Mobile Slovensko dokonca iba 1 Sk (bez DPH). Jedinou podmienkou aktivácie programu Podnikateľ je predloženie dokladu o podnikaní a pridelené IČO.

Podnikateľ 90

mesačný poplatok: 499 Sk bez DPH

voľné minúty v SR: 90

po vyčerpaní: 5,20 Sk bez DPH za minútu hovoru do všetkých sietí v SR

víkendové hovory v sieti TM: 2,50 Sk bez DPH za minútu

Podnikateľ 150

mesačný poplatok: 799 Sk bez DPH

voľné minúty v SR: 150

po vyčerpaní: 4,50 Sk bez DPH za minútu hovoru do všetkých sietí v SR

víkendové hovory v sieti TM: 2,00 Sk bez DPH za minútu

Podnikateľ 300

mesačný poplatok: 1 499 Sk bez DPH

voľné minúty v SR: 300

po vyčerpaní: 3,90 Sk bez DPH za minútu hovoru do všetkých sietí v SR

víkendové hovory v sieti TM: 1,50 Sk bez DPH za minútu

Podnikateľ 600

mesačný poplatok: 2 699 Sk bez DPH

voľné minúty v SR: 600

po vyčerpaní: 3,20 Sk bez DPH za minútu hovoru do všetkých sietí v SR

víkendové hovory v sieti TM: 1,00 Sk bez DPH za minútu

Hovory do všetkých sietí v SR sa účtujú po sekundách po prvej minúte hovoru. Aktivačný poplatok pri všetkých programoch Podnikateľ sa účtuje štandardne vo výške 299 Sk s DPH. Všetky ostatné volania a služby sú spoplatňované podľa aktuálneho Cenníka mesačných programov a služieb platného pre program Relax 200. Programy Podnikateľ si môže aktivovať každá fyzická osoba – podnikateľ alebo právnická osoba. Pri programoch Podnikateľ nie je možná aktivácia Balíčkov Viac.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu