T-Mobile: Vianočná akcia 2 (aktualizované)

Tlačová správa: Vianočná ponuka T-Mobilu teraz ešte štedrejšia - nekonečné hovory a SMS správy

- Nekonečné volanie v sieti T-Mobile Slovensko na celý rok zadarmo

- Nekonečné SMS-kovanie v sieti T-Mobile Slovensko na dva roky zadarmo

- Nekonečné hovory na rok zadarmo alebo nekonečné SMS správy na dva roky zadarmo aj pre programy Fix 300 Sk a Fix 500 Sk už pred prevolaním kreditu!

- Naďalej dvojnásobný kredit Fix a dvojnásobný počet voľných minút do všetkých sietí na Slovensku na celý rok Stále aktuálna možnosť získať Rýchly internet na pol roka úplne zadarmo

Bratislava, 9. november 2006 – Spoločnosť T-Mobile Slovensko, a.s., rozširuje svoju vianočnú ponuku a prináša zákazníkom možnosť telefonovať so svojimi blízkymi a známymi počas celého roka neobmedzene a úplne bezplatne. Zákazníci si môžu vybrať aj možnosť posielať SMS správy neobmedzene a zadarmo až na dva roky. Neobmedzenú komunikáciu počas 12, resp 24. mesiacov si môžu užívať aj všetci zákazníci s programom Fix, a to už pred prevolaním kreditu! Okrem toho ponúka T-Mobile všetkým zákazníkom naďalej možnosť získať dvojnásobný kredit a dvojnásobný počet voľných minút do všetkých sietí na celý rok alebo službu Rýchly internet až na pol roka úplne zadarmo.

T-Mobile rozširuje svoju vianočnú ponuku a prináša svojim zákazníkom možnosť telefonovať a posielať SMS správy donekonečna a úplne bezplatne. Každý zákazník, ktorý si do 31. decembra 2006 aktivuje program Fix alebo mesačný program Relax 60 či 55Viac a vyšší, získa možnosť využívať nekonečné volanie v sieti T-Mobile Slovensko počas celého roka alebo nekonečné SMS-kovanie v sieti T-Mobile Slovensko až na dva roky, a to všetko úplne zadarmo.

Zákazníci mesačných programov majú možnosť bezplatne využívať nekonečné hovory v sieti T-Mobile Slovensko počas pracovných dní od 18.00 do 8.00 hod., a neobmedzene počas víkendov a sviatkov. Zákazníci si môžu aktivovať aj neobmedzené hovory počas dňa (od 8.00 až 18.00 hod), a to za skvelú vianočnú cenu len 299 Sk (bez DPH) mesačne.

T-Mobile má skutočne bezkonkurenčnú ponuku aj pre všetkých zákazníkov, ktorí sa rozhodnú pre aktiváciu programu Fix 300 Sk alebo Fix 500 Sk. Nekonečné bezplatné hovory v sieti T-Mobile Slovensko môžu využiť každý deň v čase od 19.00 do 7.00 hod., a to aj pred vyčerpaním kreditu. To všetko počas celých 12 mesiacov!

Zákazníkom, ktorí radi posielajú SMS správy, ponúka T-Mobile možnosť posielať ich počas dvoch rokov úplne zadarmo. Nekonečné SMS správy v sieti T-Mobile Slovensko budú môcť zákazníci mesačných programov alebo programov Fix využiť kedykoľvek počas dňa, a to celých 24 mesiacov. Vďaka T-Mobilu tak budú úplne bezplatne so svojim najbližšími v neustálom spojení.*

Každý zákazník, ktorý si v T-Mobile do 31. decembra 2006 aktivuje niektorý z mesačných programov Relax 60 či 55Viac a vyššie, môže naďalej získať aj dvojnásobný počet voľných minút do všetkých sietí na Slovensku. Zákazníci, ktorí sa rozhodnú využívať výhody unikátnych programov Fix 300 Sk alebo Fix 500 Sk, si môžu vybrať aj benefit dvojnásobného kreditu. Ten môžu využiť na telefonovanie a posielanie SMS alebo MMS správ rovnako do všetkých slovenských sietí. Dvojnásobne dlhšie hovory a dvakrát viac kreditu si zákazníci budú môcť užívať až 12 mesiacov.**

Aktuálnou je naďalej aj ponuka, vďaka ktorej môžu všetci zákazníci získať bezplatné pripojenie do internetu až na pol roka. Každý zákazník s mesačným programom Relax 60 či 55Viac alebo vyšším má do 31. decembra 2006 možnosť aktivovať si v T-Mobile program Rýchly internet 2 a využívať ho prvých 6 mesiacov úplne zadarmo. Na poplatkoch tak ušetrí až 599 Sk (bez DPH) mesačne. Zákazníci, ktorí sa rozhodnú pre program Rýchly internet 10 alebo Rýchly internet 20, získajú počas prvých 6 mesiacov zľavu z mesačného poplatku 599 Sk (bez DPH).***

T-Mobile má špeciálnu vianočnú ponuku aj pre Easy zákazníkov, ktorí si môžu vybrať Easy súpravu s telefónom Nokia 2610 alebo si zakúpiť Easy kartu so 100-korunovým kreditom a službou CLIP na 30 dní zadarmo za výnimočnú cenu iba 99 Sk (s DPH).

* Ponuka platí do 31. decembra 2006 pri aktivácii programov Fix alebo Relax 60/55Viac a vyšších, pri podpise Dodatku k Zmluve o pripojení s viazanosťou na 24 mesiacov a po prečerpaní voľných minút a SMS. Nekonečné hovory a SMS je možné využívať len v sieti T-Mobile Slovensko a sú obmedzené podľa zásad korektného využívania služby: 2000 minút resp. 1000 SMS mesačne.

** Ponuka platí do 31. decembra 2006 pri aktivácii programov Fix alebo Relax 60/55Viac a vyšších a pri podpise Dodatku k Zmluve o pripojení s viazanosťou na 24 mesiacov. Kredit navyše podľa tejto ponuky je bonusový kredit. Bonusový kredit je možné získať vo výške minimálneho zmluvného kreditu podľa príslušného programu Fix

(t. j. 300 Sk, resp. 500 Sk mesačne).

*** Ponuka platí do 31. decembra 2006 pri aktivácii služby Rýchly internet a podpise Zmluvy o pripojení s viazanosťou na 24 mesiacov pri súčasnom využívaní programu Relax 60 či 55Viac alebo vyššieho s viazanosťou na 12, resp. 24 mesiacov. Dáta prenesené nad rámec voľného objemu dát sú spoplatnené podľa platného cenníka.

Jednotlivé vianočné ponuky platné do 31. decembra 2006 nie je možné navzájom kombinovať.

Niekoľko dní už platí táto vianočná akcia T-Mobilu.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu