T-Mobile: Vianočná akcia

Tlačová správa:

Bratislava, 1. november 2006 – Spoločnosť T-Mobile Slovensko, a. s., pripravila pre svojich zákazníkov aj tento rok výnimočne štedrú vianočnú ponuku. Vďaka nej si budú môcť počas 12 mesiacov dopriať dvakrát viac komunikácie so svojimi blízkymi v ktorejkoľvek sieti na Slovensku. Zákazníci si až do konca roka môžu k svojim mesačným programom aktivovať službu Rýchly internet 2 a využívať ju až 6 mesiacov úplne zadarmo. Súčasťou štedrej vianočnej ponuky sú aj Easy karty so 100-korunovým kreditom iba za 99 Sk. Pre všetkých Easy zákazníkov platí naďalej aj mimoriadna akcia, počas ktorej môžu prostredníctvom aplikácie T-Mobile PC Messenger poslať bezplatne až 1000 SMS správ. Na zákazníkov čaká aj široká vianočná ponuka mobilných telefónov už od jednej koruny.

Spoločnosť T-Mobile Slovensko prináša aj tento rok špeciálnu vianočnú ponuku, vďaka ktorej budú môcť zákazníci počas celého roka telefonovať až dvakrát viac, a to do ktorejkoľvek siete na Slovensku.

Každý zákazník, ktorý si v T-Mobile od 2. novembra do 31. decembra 2006 aktivuje niektorý z mesačných programov Relax 60 či 55Viac a vyššie, získa dvojnásobný počet voľných minút do všetkých sietí na Slovensku. Zákazníkom, ktorí sa rozhodnú využívať výhody unikátnych programov Fix 300 Sk alebo Fix 500 Sk, T-Mobile každý mesiac zdvojnásobí ich predplatený kredit. Ten môžu využiť na telefonovanie a posielanie SMS alebo MMS správ rovnako do všetkých slovenských sietí. Dvojnásobne dlhšie hovory a dvakrát viac kreditu si zákazníci budú môcť užívať až 12 mesiacov.*

Táto vianočná ponuka platí pre všetkých nových zákazníkov, ako aj pre verných zákazníkov migrujúcich z predplatených programov Easy a tých, ktorí sa opäť rozhodnú pre 24 mesačnú viazanosť na využívanie služieb.

T-Mobile pred Vianocami pre veľký záujem zákazníkov predlžuje mimoriadne výhodnú ponuku, vďaka ktorej môžu získať bezplatné pripojenie do internetu až na pol roka. Každý zákazník s mesačným programom Relax 60 či 55Viac alebo vyšším má do 31. decembra 2006 možnosť aktivovať si v T-Mobile program Rýchly internet 2 a využívať ho prvých 6 mesiacov úplne zadarmo. Na poplatkoch tak ušetrí až 599 Sk (bez DPH) mesačne. Zákazníci, ktorí sa rozhodnú pre program Rýchly internet 10 alebo Rýchly internet 20, získajú počas prvých 6 mesiacov zľavu z mesačného poplatku 599 Sk (bez DPH). Táto akcia platí pre všetkých zákazníkov mesačných programov Relax 60 a 55Viac alebo vyšších s 12 alebo 24-mesačnou viazanosťou.**

Na vysokorýchlostné mobilné pripojenie stolového počítača alebo notebooku k internetu so službou Rýchly internet postačí zákazníkovi Modem alebo Dátová karta. T-Mobile ponúka ku ktorémukoľvek z troch programov služby Rýchly internet (2,10 a 20) pri zmluvnej viazanosti 24 mesiacov obe tieto zariadenia za akciovú cenu iba 1 Sk (s DPH).

T-Mobile pred Vianocami nezabúda ani na Easy zákazníkov. Tí si môžu vybrať Easy súpravu s telefónom Nokia 2610 alebo si zakúpiť Easy kartu so 100-korunovým kreditom a službou CLIP na 30 dní zadarmo za výnimočnú cenu iba 99 Sk (s DPH).

Všetci Easy zákazníci majú zároveň jedinečnú možnosť posielať SMS správy úplne zadarmo. T-Mobile pre nich pripravil akciu, vďaka ktorej môžu už od 30. októbra 2006 prostredníctvom aplikácie T-Mobile PC Messenger poslať bezplatne až 1000 SMS správ. Voľné SMS správy môžu Easy zákazníci využiť v sieti T-Mobile Slovensko do 15. decembra 2006. T-Mobile PC Messenger umožňuje zákazníkom posielať SMS správy z počítača pripojeného do internetu, a to aj bez použitia mobilného telefónu. Viac informácií o aplikácií nájdu zákazníci na stránke www.t-mobile.sk/pcmessenger, kde si ju zároveň môžu aj stiahnuť.

Pre zákazníkov, ktorí si teraz v T-Mobile aktivujú niektorý z mesačných programov, je pripravená aj široká vianočná ponuka mobilných telefónov už od 1 Sk.

* Ponuka platí od 2. novembra do 31. decembra 2006 pri aktivácii programov Fix alebo Relax 60/55Viac a vyšších a pri podpise Dodatku k Zmluve o pripojení s viazanosťou na 24 mesiacov. Kredit navyše podľa tejto ponuky je bonusový kredit. Bonusový kredit je možné získať vo výške minimálneho zmluvného kreditu podľa príslušného programu Fix (t. j. 300 Sk, resp. 500 Sk mesačne).

** Ponuka platí do 31. decembra 2006 pri aktivácii služby Rýchly internet a podpise Zmluvy o pripojení s viazanosťou na 24 mesiacov pri súčasnom využívaní programu Relax 60 či 55Viac alebo vyššieho s viazanosťou na 12, resp. 24 mesiacov. Dáta prenesené nad rámec voľného objemu dát sú spoplatnené podľa platného cenníka. Túto ponuku nie je možné kombinovať s vianočnou ponukou platnou do 31. decembra 2006.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu