T-Mobile: 2000 Sk ako bonus ku programu Fix

Limitovaná ponuka platná len jeden týždeň: bonusový kredit až 2000 Sk k programu Fix

Bratislava, 11. august 2006 - Spoločnosť T-Mobile Slovensko, a.s., pripravila pre všetkých nových zákazníkov programu Fix špeciálnu akciu platnú len jeden týždeň, vďaka ktorej môžu získať úvodný bonusový kredit až 2000 Sk.

T-Mobile má pre svojich zákazníkov mimoriadnu ponuku. Každý zákazník, ktorý si v T-Mobile počas týždňa od 14. do 20. augusta 2006 aktivuje program Fix, získa v deň aktivácie automaticky aj špeciálny jednorazový kredit vo výške 2000 Sk (vrátane DPH) pri programe Fix 500 Sk a kredit 1000 Sk (vrátane DPH) pri programe Fix 300 Sk. Získaný bonusový kredit, ktorý zákazník v danom mesiaci nevyužije, sa mu celý automaticky prenáša do nasledujúceho mesiaca.

Táto mimoriadna ponuka platí pre všetkých zákazníkov pri podpise Dodatku k Zmluve o pripojení na 24 mesiacov. Každý nový zákazník je navyše zaradený do denného žrebovania o lístky na koncert kráľovnej pop-music Madonny, ktorá sa v Prahe divákom naživo predstaví 6. septembra 2006. Viac informácií o súťaži získajú zákazníci na www.t-mobile.sk.

T-Mobile ako jediný operátor na slovenskom trhu ponúka unikátne programy Fix, pri ktorých má zákazník svoje výdavky neustále pod kontrolou ako pri predplatenej karte, využíva však výhodnejšie ceny volaní, a môže si vybrať aj zo širokej ponuky akciových telefónov už od 1 Sk. Po prevolaní mesačného kreditu môže zákazník naďalej prijímať hovory a kredit, ktorý neprevolá, sa mu celý automaticky prenáša do nasledujúceho mesiaca.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu